TODAY'S OUTFIT

5 BARLIGE FACTS OM MIG

Hey babes

Vi har alle hver vores barnlige side, tror jeg. Vi har alle noget, hvor vi dyrker/bevarer vores barnlige sjæl, hvilket egentlig også er meget sundt. På den måde bliver alting ikke så seriøst. Jeg tænkte derfor, at jeg ville dele 5 barnlige facts om mig, som jeg stadig holder fast i. Måske nogle af jer gør noget af det samme. Selvom jeg er 21 og fylder 22 om ca. 2 og en halv måned, så er jeg ikke flov over mine barnlige sider, tværtimod! 😀

#1 Jeg ELSKER og jeg mener ELSKER bamser. Jeg har altid elsket bamser, siden jeg var lille og jeg har endda to sorte sække fyldt med bamser, som står på loftet hos min far og hans kæreste. Jeg kan ikke nænne at smide dem ud. I min nye lejlighed sidder der også 3 bamser på min seng, som jeg har navngivet. Jeg har faktisk navngivet de fleste af mine bamser. Selv hvis jeg er i en butik og jeg ser en mega cute bamse, så går min barlige side amok og jeg skal bare hen og lige mærke på den.

#2 Jeg ELSKER, at spille klæde ud spil på nettet. Jeg finder tit spil på noget, hvor man skal lave et outfit til en figur, da det er en anden måde for mig, at udnytte min kreativitet på. For jeg elsker, at være kreativ med outfits. Mange af disse spil er meget pink og mest lavet til nogle, som nok er en del yngre end mig, men jeg nyder det og det giver mig en form for ro og en mulighed for lige at slå alle frustrationer og tanker væk.

#3 Hvilket fører mig til barnlige fact nummer 3. Jeg har 3 spil til PS3. Selvfølgelig er der ikke noget i vejen med, at spille playstation og det er heller ikke barnligt på nogen måde. Grunden til at jeg har taget den med på listen, er, at mine 3 PS3 spil består af et fra Barbie, Monster High og Hannah Montana. Jeg er pige pige og ikke drenge pige og jeg har sådan manglet nogle pige spil, da jeg begyndte at spille PS3. Jeg er nemlig ikke til drenge spil. Disse er de eneste virkelig piget spil, jeg har kunne finde og jeg er ikke flov over, at spille dem. F.eks. Monster High og Hannah Montana kan godt være lidt tricky, selvom man er 21 ligesom jeg, haha.

#4 Fact nummer 4 er lidt i samme boldgade som punkt nummer 3. For udover at jeg har disse spil til PS3, så har jeg også en del dvd’er med Barbie, Bratz, og My Scene helt fra, da jeg var barn, som jeg stadig ser en sjælden gang. Det lyder bare som om, jeg ser mig selv som total gammel, haha. Jeg foretrækker dog en rigtig tøsefilm, men nogle gange kan det være sjovt, at se en film helt tilbage fra dengang, man bare var obsessed med Bratz eller Barbie. Jeg var virkelig obsessed med Bratz!

#5 Sidst, men ikke mindst hører jeg stadig mgp sange fra dengang, jeg var helt lille. I kender dem sikkert godt: B-boys, Razz, Anne Gadegaard, Shout, Sisse og alle dem der. Det er mega hyggeligt! Denne ved jeg, jeg ikke er ene om. Selv på nogle diskoteker spiller de f.eks. Razz, hvor folk bare går amok og skråler med.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TODAY'S OUTFIT