INTERESSER

MILEY CYRUS UDGIVER NYT MUSIK

5. maj 2017

Hey babes

Jeg er fuldstændig oppe og køre. Miley my queen udgiver 10 nye sange . D. 11. maj får man mulighed for at lytte til en lille smule af det, som er i vente, da den første single “Malibu” udkommer.  Albummet kommer senere i det 2017. Det siges, at være meget uforudsigelig sange og det får mig bare til at glæde mig endnu mere.

Jeg har savnet lidt info fra Miley, da hun ikke har været aktiv på sin instagram siden d. 2. marts. Selvfølgelig skal man ikke være aktiv hele tiden, men hun plejer at lægge noget op hver uge, så jeg har virkelig gået og tænkt “hvad pønser hun nu på?”. Jeg havde nemlig tænkt, at det kunne være noget nyt musik måske, fordi jeg havde hørt rygter om det for nogle måneder siden og yay! Det er nu officielt.

Miley blev for alvor kendt som Hannah Montana, som rigtig mange ved og hun har siden da eksperimenteret med forskellige sider af selv sig. Jeg ved mange synes, at hun har opført sig billigt og rigtig mange synes, hun er en luder og hvad man nu ellers kan finde på. Selvom jeg synes, man skal slå ordet luder op, før man for alvor kalder nogen det. Miley har efter Hannah Montana været igennem faser, hvor hun har skulle finde sig selv. Vi gør det alle på forskellige måder, fordi vi tænker forskelligt og nu er Miley nået til et punkt, hvor hun nok ikke så meget længere er nøgen og gør en masse vilde ting, men i stedet har fundet lidt mere ro.

Miley er forlovet med Liam Hemsworth, som vi bl.a. kender fra The Last Song. Hun bor i hans hus med sine 7 hunde, 2 grise og 2 heste. Selvom det også er meget hendes hjem nu. I forhold til de billeder der er blevet taget til hendes seneste shoot, forventer jeg en helt anden side af Miley og jeg kan ikke vente med at se, hvad hun har arbejdet på.

Hvis I vil læse mere fra Mileys seneste interview, kan I gøre det her: Miley Cyrus billboard.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar