HVEM JEG ER

OP OG NEDTURE | APRIL MÅNED 2017

3. maj 2017

Hey babes

Denne slags indlæg har jeg ikke lavet i meget lang tid nu og det er vel egentlig for dårligt af mig.  Haha, ej jeg laver så mange andre indlæg, men jeg havde en årgang, hvor jeg lavede disse indlæg hver eneste måned. Det må jeg sparke mig selv noget mere i hukommelsen for at huske. Det giver netop jer et indblik i, at mit liv ikke altid er en dans på roser. Nogle måneder er bedre end andre måneder.

April var måneden, hvor der skete lidt af hvert og faktisk ikke særligt mange negative ting. Det har noget at gøre med med den person, jeg er blevet de seneste par måneder. I de situationer hvor jeg er ked af det, accepterer jeg, at jeg er ked af det i stedet for, at skælde mig selv ud for mine følelser. Det gør mig stærkere i en svær situation og det har været med til, at der ikke har været så meget negativt omkring mig.

Gode ting

En rigtig god ting ved starten af april var, at der kun var en måned til, at jeg skulle flytte for mig selv.  Derudover har jeg fået et tættere bånd til min ældste storebror Michael. Dette skete også før april, men det gælder stadig. Det er jeg virkelig glad for! Jeg har fået et nyt bekendskab i København, som jeg også er meget glad for.
Det nye bekendskab har også gjort, at jeg har fået sådan en styrke og ny form for energi indeni. Det har gjort, at jeg virkelig går efter min drøm som blogger mere end nogensinde.
Sidst, men ikke mindst betød april måned også, at der ikke var så længe til semifinalen, hvor Danmark dyster om, at få en plads i Finalen i Eurovision. Jeg elsker Melodi Grand Prix og går virkelig op i det!


Dårlige ting

April måned bestod ikke af ret meget negativt, men lidt var der. Jeg har oplevet mennesker, som har kastet med sten, selvom de stadig selv boede i et glashus. Forstået på den måde at jeg fik kastet noget efter mig, som jeg slet ikke skulle have skyld for. Den sidste dårlige ting var, at jeg for en uge siden brød sammen mandag morgen, fordi alting blev så overvældende i forhold til, at jeg skulle flytte for mig selv og det hele. Som sagt lod jeg bare mig selv mærke, hvordan jeg havde det i situationen og samtidig prøvede min far også at muntre mig op. Nu har jeg det meget bedre!

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar