SÅDAN FÅR DU FLERE FØLGERE PÅ INSTAGRAM UDEN AT KØBE DEM

UPDATE! JEG HAR FÅET NØGLERNE TIL LEJLIGHEDEN

Hey babes

Yes yes yes! Uuh, jeg har det skønt. I går formiddag klokken 11 fik jeg nemlig nøglen til min lejlighed og ikke kun én, men hele 4 nøgler! Det er helt uvirkeligt, at jeg skal til at flytte for mig selv, men jeg er sikker på, at det bliver SÅ hyggeligt og virkelig lærerigt for mig. Jeg har aldrig boet for mig selv og derfor er det helt nyt. Der er så mange ting, jeg selv skal sørge for, men det gør bare, at jeg bliver den erfaring rigere.

I går aftes hjalp min far og hans kæreste med at flytte alle køkkenting ind. De var helt overrasket over, hvor meget jeg egentlig har fået skrabet sammen og lidt var jeg faktisk også selv. Jeg mangler nemlig ikke så meget, før jeg har alt, der er nødvendigt i et køkken.

I dag skal vi flytte alle de tunge ting. Hvilket også betyder, at jeg skal sove i min lejlighed for første gang! Det er virkelig underligt og vildt. Jeg skal til at bo alene og gøre rigtig mange ting alene hele tiden. Spise, sove (gjorde jeg dog også i forvejen) osv. I forstår sikkert, hvad jeg mener.

I må endelig ikke dræbe mig for ikke at lægge indlæg op. Jeg skal lige komme på plads i lejligheden og få bestilt net osv. Derefter skal jeg nok være på igen 😀

I må have en dejlig lørdag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅDAN FÅR DU FLERE FØLGERE PÅ INSTAGRAM UDEN AT KØBE DEM