ME IN DIFFERENT LEATHER OUTFITS

SHOP MY STYLE | CHANETTE BING

Hey babes

Jeg har tit folk, der spørger mig IRL omkring tips til tøj, hvor de kan købe noget bestemt eller fedt tøj, eller hvor jeg har købt noget af det, som jeg har på.

Jeg har en tøjstil, der ikke minder om så mange andres og jeg går meget i det, som jeg synes er fedt og det har det med at skille sig en del ud. Det er ikke for at virke selvglad eller fordi jeg prøver at skille mig ud. Jeg klæder mig bare sådan, som jeg gør, fordi jeg synes, det er fedt og jeg går kun med noget, jeg kan lide. Det skal lige siges, jeg faktisk er meget kræsen (ask my friends), når jeg kigger efter tøj på nettet eller i en butik. Jeg skal ikke være et sekund i tvivl om, at jeg kan lide det og jeg skal kunne mærke, at jeg virkelig får brugt den vare, som jeg vælger at bruge penge på.

Derfor har jeg fundet lidt forskelligt fra min favorit hjemmeside Asos, som jeg 100 % selv ville købe, hvis bare pengene var til det.
Der er måske nogle af tingene, hvor I tænker “WTF?”, men det er, fordi jeg planlægger nogle af tingene inde i hovedet med noget andet, som jeg har i forvejen og på den måde kan mixe det sammen.

OVERDELE

1. HER / 2. HER / 3. HER


UNDERDELE

1. HER / 2. HER / 3. HER

Kjoler

1. HER / 2. HER / 3. HER

Tasker

1. HER / 2. HER / 3. HER


Sko

1. HER / 2. HER / 3. HER


Indlægget indeholder affiliate links, 
som betyder, at hvis du køber via linket, 
støtter du mit arbejde 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ME IN DIFFERENT LEATHER OUTFITS