BLIV KLAR TIL SOMMEREN MED EN BIKINI TIL KUN 60 KR!

SÅDAN FÅR DU FLERE FØLGERE PÅ INSTAGRAM UDEN AT KØBE DEM

Hey babes

Jeg tænkte, jeg i dette indlæg ville dele et lille tip eller tre med jer mine søde læsere. Jeg har for nogle uger siden opdaget, hvordan man får flere følgere på instagram og jeg gør mig stor brug af det, da det er SÅ vigtigt for min blog og jeg. Det var et lille tip fra en ny person, som jeg har lært at kende via instagram og som jeg faktisk har fået et rigtigt godt forhold til efterfølgende. Du kan få helt op til 100 følgere om dagen, hvis du følger disse tips! Jeg tænkte derfor, at jeg ville dele disse 3 tips med jer, som også gerne vil have flere følgere på instagram. Det skal lige siges, at disse tre tips ikke handler om at købe følgere, men rent ud få ægte følgere.

Når man skal have flere følgere på instagram, handler det om, at nå ud til så mange som muligt. Det er også bedst at have en profil, hvor billederne er i god kvalitet, da det også giver følgere, men her er mine 3 nemme tricks til at få følgere.

#1 Følg profiler som følger profiler, som ligner din: Det første tip går ud på, at du finder profiler, som minder om din egen instagram profil. Det kan være, at du lægger billeder op af fitness, mode, makeup eller hvad nu din instagram har fokus på. Min profil har f.eks. fokus på mode. Derfor finder jeg profiler på instagram, som har nogenlunde samme indhold som mig. Jeg går derefter ind på deres følgere og begynder derfor at følge deres følgere, fordi hvis de er interesseret i at følge den profil, så vil de helt sikkert også følge min. Ellers er det også smart at følge profiler, som minder om din og som lige har lagt et billede op og derefter følg dem, som har liket. Følg helst kun profiler med et billede af dem selv, da du på den måde kan være sikker på, at profilen er ægte. Hvis du derimod er ligeglad med, om profilen er ægte, kan du jo bare følge løs. Du vil se resultater efter ganske lidt tid. Husk endelig at det ikke gør noget, at du følger flere end der følger dig. For du kan altid unfollow igen, når du har nået et okay højt antal følgere. Nogle vil unfollow også, men de fleste vil blive.

#2 Kommenter på folks billeder: På instagram gør man stor brug af hashtags og det er derfor en god idé, at søge efter hashtags, som matcher med din profil. Ligesom det ovennævnte tip kan det enten være hashtags indefor mode, fitness, makeup, you name it. Derefter skal du begynde at kommentere folks billeder. Det er bedst, hvis du kommenterer noget, som har noget at gøre med billedet. Det skal helst ikke være overfladisk kommentarer såsom “Nice pic” eller lignende, fordi det ikke  virker så personligt. Hvis du f.eks. ser et billede, hvor du enten synes farverne er flotte, måske personens hår eller noget helt tredje, så kommenter det i stedet, da det vækker mere opmærksomhed. Det tager lidt tid at bruge denne metode, men den virker.

#3 Like en masse af andres billeder: Det her går ud på, at du bare liker en masse billeder. Du kan f.eks. ligesom med at kommentere, søge på hashtags eller også kan du bare like de billeder, som allerede er ved din søge funktion.

Det her var mine tre tips til jer. Det hele handler som sagt om, at blive set af så mange som muligt.  Jo større din profil bliver/jo flere følgere du får, jo mere vil du også dukke op for andre.  Jeg håber, at I kunne bruge disse råd til noget. De har i hvert fald hjulpet mig og jeg gør nogenlunde disse ting hver dag og min profil vokser og vokser.

Skriv en kommentar

 • Hej Chanette.
  Tak for dine tre tips til, hvordan man får flere følgere på Instagram 🙂
  Efter at have læst dit indlæg sidder jeg tilbage med et spørgsmål: oplever du, at du i høj grad kan navigere trafikken fra din Instagram-profil videre til din blog?
  De bedste hilsner
  Bettina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • chanettebing

   Hej Bettina

   Nej desværre. Det er ikke lige en funktion, jeg er stødt på, men hvis du har en facebook side, er det muligt at koble din facebook side til din instagram. På den måde har jeg også fanget læsere via instagram.

   Venlig hilsen
   Chanette

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fint indlæg med nogle gode tips! Jeg vil helt klart gøre mere brug af det i hvert fald 🙂

  Krammer

  http://www.lykkenystrup.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • chanettebing

   Hej Lykke!
   Jeg er glad for at høre, mine råd kunne hjælpe 🙂

   Knus
   Chanette

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gode råd. Jeg oplever også selv, at det er en god strategi til nye følgere at gå på “liking-spree”, som jeg kalder det 😀

  http://nouw.com/satinawandel

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • chanettebing

   Haha, det var faktisk et passende ord for den metode! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig gode råd 😀 Jeg oplever dog mange som liker, men ikke følger.. Jeg er begyndt at bruge min Story mere – og det synes jeg også får flere til 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • chanettebing

   Det er rigtig nok, men man skal bare blive ved.. det skal nok komme 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette Olsen

  Hej 🙂 Tak for god informerende læsning! Har du nogle erfaringer med det der https://autolikes.dk som jeg synes alle er begyndt at bruge til at få gratis likes? Vh Jeanette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • chanettebing

   Hej Jeanette! Jamen det var så lidt. Dejligt det kunne bruges. Nej, det har jeg ikke lige gjort mig brug af desværre 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLIV KLAR TIL SOMMEREN MED EN BIKINI TIL KUN 60 KR!