DER ER MERE ARBEJDE I AT VÆRE BLOGGER END FOLK TROR

ME IN DIFFERENT LEATHER OUTFITS

Hey babes!

Glædelig påske søndag! Er I blevet forkælet med en masse chokolade eller nyder I bare en stille og rolig søndag?  Jeg har selv fået en del! Nam nam.

Jeg er typen, der elsker læder! Jeg synes, det er så pænt og råt og passer perfekt ind i min tøjstil, da jeg godt kan lide tøj eller accessories, der er sådan lidt råt i det. Dog er min tøjstil en blanding af råt og feminint og på den måde kommer mine outfits med læder aldrig til, at virke for råt eller dystert.

Jeg har samlet lidt billeder fra de outfits, jeg har haft på med læder og måske det kan give jer derude lidt inspiration til, hvordan du mixer en lidt mere hård tøjstil med en feminin. Jeg elsker nemlig selv at eksperimentere og mixe forskellige typer stile.

Det er også lidt sjovt for mig at se, hvor meget jeg har rykket mig i forhold til outfit billeder. Man kan tydeligt se forskellen! Jeg synes bare, det er fedt, at man selv kan se, hvor meget man har rykket sig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DER ER MERE ARBEJDE I AT VÆRE BLOGGER END FOLK TROR