JEG SKAL DEN VEJ!

LÆKKER SMART & SPORTY

Hey babes

Puha, jeg kan godt mærke, at jeg trænger til noget nyt træningstøj. Når der begynder at være to store huller ved indelårene på mange af mine trænings tights, så er det vist på tide at kigge efter nogle nye par. Det skal så også lige siges, at jeg har brugt dem godt op, dengang jeg gik i fitness og også nu hvor jeg løber og danser. Det er ikke bare, fordi jeg har store lår, haha.

For at dette indlæg ikke kun skal handle om flotte toppe og tights til mig selv, har jeg fundet lidt forskelligt træningstøj, som måske også passer til noget af det, som I går op i derude. Netop for at give jer lidt inspiration, så I kan se ekstra godt, når sveden havler af jer (okaaay.. lød måske ikke så lækkert but you get the point). Jeg elsker i hvert fald selv, at føle mit tøj ser lækkert og smart ud, når jeg dyrker motion. Selvom det måske er begrænset, hvor lækker man føler sig bagefter. Jeg har fundet lidt forskelligt hos www.backtee.dk og asos.dk.

De lækre underdele som jeg har fundet hos backtee.dk, kan I finde her: Backtee underdel.

Jeg har fundet lidt til jer, der styrketræner, jer der danser og løber som jeg selv og til jer som dyrker lidt mere stille sportsgrene som f.eks. golf (say what!? Oh yeah, I læste rigtigt).


Toppe

 

Leggings og bukser


Indlægget er skrevet i samarbejde med  www.backtee.dk 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG SKAL DEN VEJ!