JEG SKRIVER PÅ DANSK IGEN

JEG SKAL DEN VEJ!

Hey babes!

Lige siden i lørdags har jeg været så målbevidst og bare knoklet derudaf med bloggen, men også min instagram.  Jeg har været så heldig at møde en person, som har gjort mig sikker i min sag og fået mig til at tænke, at mine drømme sagtens kan lade sig gøre. Jeg har i flere år kæmpet for min drøm på egen hånd og ikke rigtig haft nogen at snakke med det om, fordi jeg ikke har en vennekreds, som interesserer sig for de samme ting på det punkt.

Jeg har altid siden, jeg var helt lille, ville noget mere specielt med mit liv, men hvad har jeg ikke vidst 100 %. Ikke at der er noget galt i at være pædagog, ingeniør, sidde på et kontor eller whatever. Jeg har bare følt, at jeg hørte til et andet sted. Jeg har lyst til noget inde for mode, men samtidig også skrive og på grund af det vil jeg gerne kunne leve af min instagram og blog på et tidspunkt. Derfor vil jeg knokle røven ud af bukserne, fordi jeg har fået SÅ meget motivation efter at have snakket med denne her person. Personens navn skal I nok få at vide på et tidspunkt.

Kender I ikke det, at I har en drøm og når I så taler med andre mennesker, som er lige så passioneret inde for nogenlunde samme område, at det nærmest føles som om, der bliver proppet en ny form for energi ind i en. Jeg er ikke på stoffer, men det føltes som drug at tale med en person, der kæmper for det samme som jeg, fordi det var så livsbekræftende. Det kunne jeg sagtens vænne mig til!

Jeg føler mig SÅ motiveret.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG SKRIVER PÅ DANSK IGEN