TODAY'S OUTFIT | FOCUS ON CURVES

INTERIØR HUMØR

Hey babes

Jeg håber, I har en fantastisk lørdag derude! Solen skinner her i Svendborg og det har den faktisk gjort hele dagen. Jeg står her og skal flytte for mig selv om en uge og derfor har jeg, min far og hans kæreste fundet vores kreative side frem. Min lejlighed er 35 kvm og derfor skal der tænkes lidt kreativt i forhold til indretningen. Jeg har nogle ting, jeg skal af med og derefter have fundet noget nyt, der er lidt smartere og mere praktisk i forhold til den plads, jeg har at gøre godt med.

Jeg skal have fat i en ny kommode og lænestol og derfor har jeg kigget lidt rundt på nettet, da IKEA eller JYSK ikke lige kan bruges i denne omgang. Ellers har jeg fundet lidt pynteting. Det er farligt at kigge på nettet, siger jeg bare. Haha! Men jeg glæder mig og håber jeg kan få det indrettet mega hyggeligt.

Dekoration

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER 


Møbler

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TODAY'S OUTFIT | FOCUS ON CURVES