SHOP MY STYLE | CHANETTE BING

HVORFOR JEG HADER CLICKBAIT!


Hey babes

Yeah, den overskrift der? Behøver jeg overhovedet sige mere, for den siger vist alt selv. Det blev in for et godt stykke tid siden og nu er det altså på randen til at være SÅ yt. Så stop med det! Det gælder bloggere, youtubere, artikler, you name it. . Jeg er faktisk blevet virkelig skeptisk efterhånden, når det kommer til at gå ind og se en video eller et blog indlæg, hvor overskriften er lidt vild eller ud over det sædvanlige (definere selv but you know what I mean).

Det kan være en overskrift såsom “Jeg døde næsten” eller “min første gang” og så handler det egentlig bare om en situation, hvor man var mega utilpas eller første gang, hvor man kørte på cykel… Do you see what I mean? En måske lidt kedelig historie der bliver kørt op til noget, den ikke er.  Selvom det måske kan være spændende at være blogger, youtuber, kendt på instagram eller whatever, så har vi jo også kedelig dage og knap så spændende oplevelser i vores liv, men sådan er det jo bare? Det er faktisk en lille form for løgn, hvor man fordrejer sandheden, når man laver clickbait og jeg synes, det er så synd, at man “snyder” dem, som egentlig gider at følge med i ens liv. Vil man ikke hellere følge en ærlig person end en, som lyver for at få besøgende eller visninger?

Jeg er virkelig ærlig i det her indlæg, men nøj hvor er det synd og frustrerende. På den måde har clickbait altså også en virkelig negativ effekt og påvirkning på bloggere eller youtubere, som lever af det. Dem som virkelig gør et hårdt arbejde for, at levere nogle spændende og flotte indlæg eller videoer til sine følgere.  Det skaber færre visninger, fordi dem der normalt læser eller ser med, bliver ligesom jeg meget skeptiske på indholdet. Selvom jeg er blogger, læser jeg også andre blogs og ser videoer på youtube og jeg synes, det er så synd en drejning, det har taget. Jeg er selv faldet for de overskrifter, som lover et iih og ååh så spændende indhold og så var det det egentlig ikke alligevel. Jeg vil hellere se en knap så spændende overskrift og så se videoen og vide, at indholdet er det, overskriften lover. Jeg synes virkelig, det er synd for dem, som knokler for deres indhold.

Jeg synes, clickbait er nået til et punkt, hvor folk har fået nok af det og det siger jeg, fordi jeg har kigget en del på BT’s artikler eller youtubers kommentarer. Kommentarer hvor folk virkelig hater, fordi de hader det clickbait. Yeah, nogle er endda begyndt at skrive som første kommentar, hvad videoen eller artiklen handler om, så folk ikke læser eller ser videoen forgæves. Dette gælder selvfølgelig kun dem, som er med clickbait. Det er lige før, jeg tror, at det snart bliver in med “kedelige overskrifter”.

Hvis man så endelig vælger at lave clickbait, så skal indholdet også handle om det. Nu er det her godt nok bare min mening, men jeg synes virkelig, det har taget overhånd. Jeg håber kun, det er et spørgsmål om tid før, det er slut.

Lad nu kvaliteten blive in og clickbait yt!

Hvad er jeres mening om clickbait?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHOP MY STYLE | CHANETTE BING