INTERIØR HUMØR

FlYTNING! JEG ER VIRKELIG NERVØS


Hey babes

Disse tanker er først kommet nu og jeg har indtil da været virkelig positiv omkring min flytning og bare glædet mig. Jeg er derefter kommet i tvivl, om mine møbler overhovedet kan være der i forhold til, hvor lille min lejlighed er, jeg skal have lavet en budgetkonto, jeg skal have bestilt net og en masse af alt det, som jeg skal sørge for.

I går aftes blev det lidt overvældende og er det stadigvæk i dag. Jeg glæder mig selvfølgelig samtidig, men det at jeg nu skal bo for mig selv, det bliver jo helt anderledes i forhold til det, som jeg gjorde før. Til jer der ikke ved det, gik jeg fra en kæreste i august sidste år, som jeg havde boet med i lidt over et år. Jeg var derfor vant til, at vi var to om at klare de praktiske ting, men nu er jeg helt alene omkring det hele. Jeg har stadig min far og hans kæreste, som jeg kan spørge til råds, men derfor er det stadig lidt underligt.

Dette indlæg er okay ærligt og sådan har jeg det egentlig også med at være hele tiden på min blog, fordi det føles mere ægte, men det føles også rigtigt for mig. For jeg har ikke gode dage hele tiden, selvom der kan gå langt i mellem, at jeg fælder en tåre. Jeg har faktisk grædt lidt i dag, fordi det bare lige blev for meget og så giver jeg mig selv lov til at være ked af det. Det er den måde, man kommer igennem tingene på. Nemlig ved at give sig selv lov til at mærke ens følelser igennem forløbet i stedet for, at benægte dem.

Da jeg flyttede sammen med ham, jeg boede med sidst, voksede jeg rigtig meget som person ved at bo ude. Jeg er endda vokset endnu mere efter, vi gik fra hinanden og jeg kommer til at vokse endnu mere, når jeg bor for mig selv. Det bliver en lille udfordring, men jeg skal nok klare det.

Jeg tænker, at nogle af jer som læser med derude, kender til mine tanker og frustrationer. Dette indlæg er med til at få mine tanker ud og jeg ved, hvor rart det kan være at læse om nogen, som har oplevet noget lignende. På den måde føler man en lille form for opbakning og lettelse. Jeg flytter de første ting på fredag! Det bliver vildt og det bliver spændende.

Jeg skal nok holde jer opdateret med, hvordan det går at bo alene og hvilke erfaringer det bringer mig.

I må have en fantastisk søndag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INTERIØR HUMØR