5 FAIL PICTURES | SVENDBORG PHOTOSHOOT

DER ER MERE ARBEJDE I AT VÆRE BLOGGER END FOLK TROR

Hey babes

Jeg fik lidt lyst til at fortælle lidt om det, at være blogger, fordi jeg har oplevet en del gange, at folk ikke helt forstår det eller ikke ser noget “hårdt” i at blogge. Okay, definere hårdt, men det er tidskrævende.

Mange tror (ikke alle), at det bare handler om at lægge et billede op og skrive et indlæg, men der lægges rent faktisk VIRKELIG meget tid og arbejde i det. Især hvis man går op i god kvalitet på sin instagram og blog, som jeg gør. Jeg laver selvfølgelig indlæg ud fra, hvad jeg har lyst til at skrive om, men jeg tænker også meget over, hvad der kunne være sjovt for jer derude at læse. Fordi jo selvfølgelig tager vi bloggere billeder af et produkt eller lignende og skriver et indlæg om det bagefter, men der er mere i det end det.

Lad mig fortælle, hvordan det altid foregår, inden jeg skal lave et indlæg og når jeg laver et indlæg.

Billederne
Inden jeg tager billeder, planlægger jeg altid, hvor det skal være, får lagt en god makeup og fundet det rigtige tøj frem. Når man endelig så er i gang med at tage billeder, bliver der taget vanvittigt mange billeder og det er til sidst kun ganske få, som man rent faktisk bruger. Jeg kan sagtens bruge en time til halvanden på at tage de rigtige billeder. Enten er vinklen ikke helt god, objektivet sløret eller poseringen helt hen i vejret. Jeg tænker, at mange bloggere kender til det, at kameraet ikke altid gider samarbejde med en. Som om det nogle gange tænker “I’m gonna be a bitch today” og andre dage “Okay, today I’m gonna be nice to her”. Når jeg til sidst har redigeret billedet og placeret det i indlægget, sørger jeg for at det fylder 900 i bredde og 598 i længde.

Indlæg
Jeg skriver altid idéer ned til et indlæg, inden jeg skriver det. Jeg skriver lidt stikord eller sætninger ned for lige netop det indlæg, så jeg kan huske, hvad jeg gerne vil komme ind på. Af og til skriver jeg også et indlæg helt spontant og ud fra tanker jeg har netop i lige det tidspunkt, men for det meste er de altid planlagt på forhånd. 
Når jeg skriver mine indlæg, sætter jeg altid min tekst i midten. Jeg bruger tid på at lægge min personlighed i de ord, jeg bruger, når jeg skriver et indlæg, for at I derude føler, I kender mig lidt bedre. Jeg gør det også, fordi jeg synes, ens indlæg bliver bedre, når man lægger sin personlighed i sine tekster og bruger de udtryk, man også bruger i daglig tale. F.eks. når man fører en samtale med sine venner. Alt efter hvor langt indlægget er, kan jeg godt bruge minimum en time på dem.  For det tredje tjekker jeg altid mit indlæg så godt som muligt efter, når jeg har skrevet det. Jeg retter kommafejl, stavefejl og måske endda kludrede sætninger, som på ingen måde giver mening. Alt dette gøres hver gang, jeg laver et indlæg. Nogle indlæg tager kortere tid og andre længere tid, men hovedsagen er, at jeg sætter meget tid af og bruger RIGTIG meget tid på det. Selvfølgelig gør jeg det, fordi jeg elsker at blogge og jeg elsker at bruge mine kreative evner.

Jeg håber dette indlæg, gav jer et lille indlæg, hvor meget tid jeg egentlig bruger på mine billeder og indlæg, men også generelt hvor meget arbejde vi bloggere lægger i det.

Skriv en kommentar

 • Katrine Skovgaard

  Wow, du må kind of brænde meget for det så.. vidste ikke det var så minutiøst designet ! PS: undskyld mine kommentarer på ældgamle indlæg nogle gange 😀 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • chanettebing

   Hej Kathrine. Jeg elsker at blogge og udfolde mig kreativt på den måde.. og da jeg også er perfektionist, så vil jeg gerne have det hele er i orden. Du skal ikke undskylde! Jeg er kun glad for, at mine lidt ældre indlæg også stadig bliver læst. Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 FAIL PICTURES | SVENDBORG PHOTOSHOOT