WHEN FASHION GETS TOO WEIRD

OM LIDT OVER EN MÅNED GÅR DET LØS

_DSC0221
Hey babes

Jeg flytter snart for mig selv, som jeg begynder at skrive en del om, fordi jeg glæder mig helt sindsygt. Jeg har tænkt rigtig meget på indretningen og hvilke pynteting jeg måske også vil have stående. Derfor førte det på lidt tanker, der gik på, at jeg da helt sikkert også skal have lidt fine blomster eller stearinlys stående. Det pynter så meget og er samtidig med til at skabe en hyggelig stemning.

Til min lejlighed er jeg så heldig, at der hører en have med. Den er godt nok fælles, hvilket vil sige, jeg skal dele den med de andre, som også bor der, men jeg har den mere eller mindre for mig selv. Jeg fik at vide af den nuværende lejer, at de andre i bygningen nemlig ikke bruger den, så det er luksus.

Derfor kunne der sikkert stå en lille plante udenfor og jeg har derfor været på nettet og kigge lidt rundt. Da jeg godt nok ikke har en altan, men en have, så tænkte jeg, at dele denne side med jer, som har fundet. Jeg faldt over den og tænkte, hey det var da egentlig meget smart. Nemlig en side der sælger altankasser i flere materialer. De fylder ikke ret meget, men kan alligevel gør jeres altan lidt yndig.

Forneden vises 3 forskellige varianter af, hvad I kan finde på deres hjemmeside.

1. HER / 2. HER / 3. HER

PicMonkey Image

Ellers har jeg også fundet nogle andre alternativer til haven eller altanen hos Ellos.

1. HER / 2. HER / 3. HER

PicMonkey Image

Indlægget er skrevet i samarbejde med www.haveglad.dk. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHEN FASHION GETS TOO WEIRD