IS SUGARDATING THE NEXT BIG THING?

FABULOUS GLASSES

Hey babes

Okay, jeg er måske lidt tidligt ude, men jeg ved, at der er nogle, som faktisk allerede kan have brug for det nu. Nemlig solbriller!
Solen har det rent faktisk med at komme frem af og til for tiden og derfor ved jeg, at det kan være lidt problematisk, når man kører bil og får solen lige i skærmen eller hvor det nu end måtte være.

Jeg har derfor fundet lidt lækre og flotte varianter af solbriller hos Asos, som laver nogle helt unikke solbriller og til en overkommelig pris. Jeg har rent faktisk også fundet nogle almindelige designerbriller hos crosseyes.dk. Til jer der ikke kender til brillerne hos Cross Eyes, kan jeg fortælle, at de generelt har lave priser og deres fokus er meget på forbrugernes stil og personlighed. Som de skriver på deres hjemmeside: “Vi får ikke vores kunder til at se godt ud – De får os til at se godt ud.”
Til deres stel bruger de bl.a. materialerne: bambus, acetat, gummi, metal og titanium.
På deres hjemmeside kan man bl.a. læse en guide om, hvordan man passer bedst på sine briller og hvordan de kan holde sig i længere tid. Den guide kan I finde HER.
I finder dem ikke kun på nettet, men også i en fysisk butik rundt omkring i Danmark.

Følg dem på deres facebookside: CrossEyes

Solbriller

PicMonkey Image

1. HER / 2. HER / 3. HER


Designerbriller

PicMonkey Image1. HER / 2. HER / 3. HER

Indlægget er skrevet i samarbejde med crosseyes.dk 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IS SUGARDATING THE NEXT BIG THING?