ANMELDELSE AF SILAS HOLST - BAG DANSEN

SATURDAY EVENING’S OUTFIT

Hey babes!

Jeg håber, I har det fabulous.

Jeg var i byen med min veninde Sille i lørdags og det var virkelig hyggeligt. Vi fik besøgt lidt forskellige diskoteker, grinet og hygget sammen med hendes veninde og venindens ven. Jeg tænkte, jeg derfor ville dele mit outfit fra lørdag aften. Jeg følte selv, jeg så utrolig godt ud.

Aftenens outfit bestod af: Kjole – Hot Miami Styles (Lignende her) / Taske – New Look (Lignende her)


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ANMELDELSE AF SILAS HOLST - BAG DANSEN