HATE KOMMENTAR | SIGER HENDE DER ER FAN AF HANNAH MONTANA?

SÅDAN SER MODEN UD I FREMTIDEN

IMG_3376bw
Hey babes

Jeg er det, man kalder en fashion freak og da jeg lige har været i gang med at skrive SSO, tænkte jeg, at jeg ville dele lidt af den viden, jeg bl.a. fik. Nemlig hvordan moden måske ser ud i fremtiden?

Jeg ved, det er svært at sige, hvordan mode industrien vil udvikle sig i fremtiden, men én ting er sikkert. Som mange af os ved, vil der stadig komme nye og gamle trends til, for det har der gjort hele tiden de sidste mange år. F.eks. cowboybukser er en trend, som altid vil vare ved, fordi det er tøj, som vi kan have på til det meste og derudover er de også behagelige og findes i mange varianter. En anden trend som også vil vare ved, er ?the little black dress?, som er en kjole, alle os kvinder altid kan bruge og som er en sikker løsning til en fest, fordi sort er en farve, som aldrig går af mode og kan bruges til alt. (jeg ved godt sort ikke er en farve, men I ved, hvad jeg mener)

Moden skal følge med tiden ligesom elektronikken gør i forhold til de smartphones, tv osv, som vi bruger dagligt og nærmest er afhængig af. Om 10 år har moden sikkert endnu mere indflydelse på elektronikken over hele verden end den allerede har. Der findes allerede små apps, som er lavet til vores smartphone, som vi kan bruge til at shoppe fra, men om 10 år vil det måske føles som at gå rundt med et indkøbscenter i lommen.

Vi vil altså få mulighed for at shoppe alt lige fra tøj, tasker, sko og tilbehør, lige når vi har lyst. Det er ikke nødvendigt for os at gå i en fysisk butik eller bruge en computer, da vi kan gøre det direkte, når vi er på farten. Det vil få mode industrien til at vokse som aldrig før.

Som nogle af jer mine læsere måske har opdaget, har mode branchen det også med at få lidt tossede idéer af og til. Derfor kan vi forvente at se, at noget der er på mode om sommeren f.eks. en bikini, også er tilgængelig i januar. På den måde giver det mange designere flere frie tøjler.

Om 50 år kan det også være en mulighed, at mode og biologi kommer til at spille en rolle sammen. Det giver designere, som er interesseret i biologi eller har brug for en udfordring, en mulighed for, at være kreativ på helt andre punkter. For det andet er det også til gavn for folk, som elsker at udforske områder inden for biologiområdet, en mulighed for at tænke i nye retninger og eksperimentere med formler på en ny måde. På den måde bliver mode meget mere end bare designs, man kan skabe via stof og farver, fordi det også kan udforskes indenfor et fag som biologi.

3D Mode
Ligesom at elektronikken kommer til at spille en stor rolle i forhold til moden, ved at gøre det lettere at shoppe, så bliver det også muligt at designe sit eget tøj via teknologi i fremtiden. Denne form for design af tøj kaldes for techstyle, som betyder, at tøjet bliver lavet i en 3D udgave. Det bliver altså til visuelle designs i stedet for tegnede skitser på papir og en måde at skabe tøj uden en symaskine på. På den måde passer det nøjagtig til hvert individs smag og stil. Det vil give tøjet et mere personligt twist for os forbrugere, når vi investerer i et nyt par sko eller en ny kjole til vores klædeskab. Jeg kender mange, som sætter pris på at have noget, som ikke alle andre har. Det bliver altså ikke kun et stykke tøj eller et par sko, men rent faktisk også en form for kunst, som man kan iføre sig. Det bliver ikke en ny form for mode, men en ny måde at skabe mode på og endnu en måde at bruge videnskab på.

Hvad tænker I i forhold til det hele? Lyder det muligt og synes I, det lyder spændende? 😀


Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HATE KOMMENTAR | SIGER HENDE DER ER FAN AF HANNAH MONTANA?