3 RÅD TIL AT SLIPPE AF MED DIN DEPRESSION

OP TIL 15 % STUDIERABAT PÅ BOOZT.COM

Hey babes!

Jeg tænkte, jeg lige ville dele et lækkert tilbud med jer, hvor I kan fået helt op til 15 % rabat hos Boozt.com, hvis I køber for minimum 400 kr. I kan også få 10 % studierabat hos Nelly, som jeg ved mange af jer kender og shopper hos. Det kan I lige nu hos studiz.dk, som er en side, hvor I kan få studierabatter på rigtig mange lækre og nyttige ting. Lige fra fitnessprodukter, til rejser, spisesteder, magasiner, mode og meget mere. Alt I skal gøre for at få fat i rabatterne, er, at besøge deres hjemmeside og oprette jer.

Jeg synes personligt selv, det er et mega smart koncept. At man som studerende kan have lidt fordele på nogle af sine yndlings sider på nettet. Det  er da lækkert, ik?

Husk at studiz.dk har en facebookside, som du kan finde her: Studiz
og deres instagram: @studizdk

Hvis du ikke helt ved, hvad du skal bruge af penge hos Boozt.com, har jeg derfor fundet lidt lækkerier som inspiration. For at tjekke varen ud, skal du bare klikke på f.eks. jakken, hvis du gerne vil videre til siden, hvor du kan købe produktet. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 RÅD TIL AT SLIPPE AF MED DIN DEPRESSION