HVORFOR ER ANGST ET TABU?

MINE PLANER FOR VINTERFERIEN

IMG_3298bw

Hey babes!

Jeg håber, I har det fantastisk derude på trods af min mangel på blog indlæg de sidste 2 dage. Ej okay, måske det var en overdrivelse. For selvfølgelig har I det fantastisk, selvom jeg ikke laver et blog indlæg.
Det er blevet vinterferie tid og I aner ikke, hvor meget jeg sætter pris på det efter en uge, som nærmest kun bestod i at skrive SSO.

Min vinterferie kommer ikke til at bestå af det helt store.

Mandag: I dag bruger jeg den på at blogge, som jeg regner med, jeg kommer til alle dagene. Derudover skal jeg have læst en bog færdig, da jeg har en boganmeldelse for i dansk (wuhu). Mega optur. Eller noget? Sidst, men ikke mindst skal jeg til dans senere, da jeg snart har en danse turnering, der skal trænes til.

Tirsdag: I morgenformiddage har jeg en aftale med en veninde, plus blog indlæg. Jeg har ikke nogen valentines date, så jeg skal nok bruge aftenen på at spille Sims 4. Det nørdede jeg seriøst hele lørdagen i weekenden, men jeg har heller ikke spillet det siden oktober. Ellers skal jeg nok skrive boganmeldelse.

Onsdag: Der skal jeg slappe maks af. Jeg har lige valgt at sætte en dag af til mig selv, hvor jeg bare er mig og gør, hvad jeg har lyst til. Måske spise mig tyk i kinder bueno. Det er seriøst min favorit chokolade!

Torsdag: Ingen planer endnu, men meget kan vel ske endnu 😀

Fredag: Der har jeg planer med en ven, skal handle med min far og se x factor om aften.

Lørdag og søndag har jeg heller ikke planer endnu, men det kan være det kommer.

Jeg ved, det ikke lyder,  som om jeg skal de mest spændende ting, men jeg lever jo også et normalt liv ligesom jer derude. Jeg bruger min tid på lektier på grund af skole, jeg har venskaber, der skal passes og så skal jeg også have lidt tid til mig selv 😀

Photo by Sandra Angelina Photography

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVORFOR ER ANGST ET TABU?