NY TREND I 2017 - PELS CROCS

MELODI GRAND PRIX 2017 | MINE 3 FAVORITTER

grandprixny

Hey babes

Jeg ELSKER Melodi Grand Prix! Ligesom at nogle går op i sport, så går jeg op i musik og derfor går jeg også meget op i Melodi Grand Prix. Jeg har set det nærmest lige siden, jeg var helt lille. Endda også børne mgp og jeg ser stadig begge dele hvert år. Det er så hyggeligt at se med en skål chips, sodavand og så med nogle som også godt kan lide at se det.

I år skal jeg se det med min veninde Sille. Der skal tøse hygges for fuld skrue og jeg har allerede fundet mine 3 favoritter! Mine 3 favoritter er åbenbart også dem, som “eksperten” har spået for de bedste vinderchancer.

Mine 3 favoritter

Nummer 1! Ida Una med sangen “One”. Det er en meget typisk pop sang, men jeg bliver alligevel mega glad, når jeg hører den. Den kan danses til og nem at synge med på.

Nummer 2! Anja med sangen “Where I Am”. Denne sang blev jeg draget af hele vejen igennem, da jeg hørte den og derudover har den også en god rytme.

Nummer 3! Anthony med sangen “Smoke In My Eyes. Jeg synes, den er lidt catchy og den fangede mig med det samme. Jeg får lyst til at danse og den gør mig i virkelig godt humør.

Hvem skal vinde?

Hvis jeg skal vælge mellem dem, bliver det virkelig svært, men jeg synes sangen med Anthony skiller sig meget ud og jeg tror, den kunne have gode chancer.
Nu får vi at se i forhold til sceneshow. Det har også meget at sige.

Hvem er jeres favorit/favoritter? 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NY TREND I 2017 - PELS CROCS