TORSDAGSFAVORIT | SMARTHAIR HAIR ELASTICS

KÆRE 21-ÅRIGE MIG

_DSC0073

Kære 21 årige mig

Utroligt så meget jeg ved nu, som du godt kunne have brugt for lang tid siden.

Derfor vil jeg dog fortælle dig en ting eller 2

Kæft, du har været sej! Du har altid lyttet til dig selv, lavet lidt små fejl, men du har alligevel formået at stå ved den, du er og ikke ændret på dig selv, bare fordi andre havde en mening om det normale.

Stop med at tro at du ikke er noget, når du er nede! Du er tydeligvis god til mange ting og der er mange, som værdsætter det, du gør for dem.

Du behøves ikke at stresse over at dyrke motion. Du ved selv inderst inde, at ryger der et par kilo på, så ryger de lige så let af, for så meget viljestyrke har du! Selvfølgelig er motion vigtigt, men du får da også cyklet, danset, løbet og gået. Du skal nok få det gjort, selvom der måske lige går 2 dage, hvor du ikke har så meget lyst.

Uddannelse er også en vigtig ting og nøj hvor har du punket dig selv mange gange for, at du fik en depression og derfor nu er bag ud i følge dig selv. Der kan jeg fortælle dig en ting! Du er ikke bag ud. Du kan ikke styre alting og den pause du tog, det var helt okay. Se på dig selv nu! Du er i gang med 2. år på HF og om halvandet år, står du med den hue i hånden, som du har set så meget frem til. Du er også nået det skridt længere, at du nu ved, at du vil være modestylist, fordi du har givet dig selv tid. Så kan det godt være, at der har været nogle skvadderhoveder, som har prøvet at bilde dig ind, at du altså nu skulle til at bestemme dig for, hvad du vil.. men alligevel.. alligevel har du holdt fast i dig selv, ikke ladet nogen få dig ned med flaget, for du vidste, at du nok skulle nå der til.

Og den der forbandet angst? Som du har gået og været frustreret over så længe. Du har spurgt dig selv “hvorfor lige mig?”, “hvorfor kan jeg ikke bare lade være med at reagere på de ting?” “hvorfor er jeg så usikker?”, men ved du hvad? Tag det roligt! Angsten blev en del af dig på grund af din barndom, på grund af dine teenager år og du skal ikke være ked af det over det. Du har kæmpet dig til der, hvor du står i dag og ved du hvad? Det kan du være stolt af. For du har ikke gjort noget som helst forkert. Angsten er nu en del af dig, men den er det på grund af din fortid. Samtidig med at du ikke tager ting så nært længere, så vil angsten også lige så stille forsvinde, jo længere du kommer med dig selv.

Pas på dine nærmeste, men sig også fra! Det er ikke en ting, du har været så god til, men hvordan skulle du også være det, når du aldrig har lært det? Du har dog næsten lært det nu. Det med venner har du ikke haft så nemt ved, men forsøg at værne om de venskaber, du har nu. De vil dig mere end du tror.

Hav ikke så travlt med fyre! Jeg ved, du har manglet omsorg, men du må forstå, at du sagtens kan finde din indre ro og have det godt med bare at være dig. Selvfølgelig kommer der en fyr, som vil slå benene væk under dig, men hast ikke med at finde ham. Han skal nok dukke op! Nyd at du kan tænke på dig selv og dine behov.

Du plejede at tro, at du ikke var køn nok, for du var ikke den, som drengene ville have. Det har du aldrig haft en grund til. Det kan godt være, du ikke har de største bryster, men du er så meget mere end det.

Du har dine dårlige dag og dem skal du have lov til at have! Hver dag kan ikke være en dans på roser.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TORSDAGSFAVORIT | SMARTHAIR HAIR ELASTICS