OPDATERING! JEG FLYTTER

JEG ER KLAR IGEN

_DSC0028 (2)1
Hey babes!

Vi er midtvejs på ugen og mandag aften mærkede jeg noget inde i mig selv, som jeg ikke har kunne før nu. Jeg har nu været single i noget tid, men jeg har meget længe ikke været parat eller følt mig klar, men det er jeg nu. Jeg føler mig klar til en kæreste igen. Det betyder dog ikke, at jeg skynder mig ud og finder en fyr eller noget, men jeg kan bare mærke, at jeg er nået til det punkt igen.

Om fyren så dukker op om et halvt år eller whatever, det er sådan set lige meget. Han dukker op, hvis han gør og imens vil jeg fokusere på min blog og de ting, som jeg godt kan lide at lave.

Det var egentlig mega mærkeligt, at jeg lige kom til at mærke det. Jeg er typen, der overtænker og nogle gange lidt for meget. Det kender I måske selv til? Mine tanker løb i hvert fald igennem en masse forskellige ting og af en eller anden grund havnede de på ordet “kæreste”. Jeg mærkede derefter efter og kunne mærke en form for ro. Jeg har i al den tid, jeg har været single, været afvisende overfor fyre, fordi jeg simpelthen ikke har været parat og jeg vil helst ikke gå ind til noget, hvor jeg ikke har mig selv med. Det føler jeg, jeg har nu. Vi må se, hvad tiden bringer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OPDATERING! JEG FLYTTER