HOLDNING

HATE KOMMENTAR | SIGER HENDE DER ER FAN AF HANNAH MONTANA?

21. februar 2017

_DSC0049
Hey babes

Som blogger er man nødt til at acceptere, at når man lægger noget ud, er det ikke alle, der vil være enige med en og man må acceptere, at nogle mennesker elsker at nedgøre en. Der må jeg bare sige, at det gør jeg også. Jeg accepterer de ting, som hører med, når man vælger at blogge.

Dog vil jeg gerne svare på en kommentar, som jeg fik i går, der lød indirekte på, at jeg ikke har nogen relevant mening i forhold til et emne, fordi jeg stadig er fan af Hannah Montana. Der må jeg bare sige, at hvis det er det, man vil nedgøre mig med, så er man velkommen til det, men det gør mig ikke så meget. Jeg er stolt af at være fan af Miley Cyrus, fordi hun er så fandens et godt menneske. Hun tænker så meget på dyr og går op i dyr, hun har endda startet sin egen organisation, hvor hun hjælper hjemløse og en masse andre mennesker. Samtidig synger hun hamrende godt og er utrolig smuk. Men igen! Come on? Hannah Montana? Det var en tv-serie, hun var med i fra, da hun var barn og til teenager. Den dag i dag er hun 24 år?!

Jeg er helt med på, at mange andre ikke bryder sig om hende eller har en masse meninger, om de dumme ting hun har gjort med, men hallo! Bare fordi Miley har gjort nogle dumme ting, betyder det ikke, at det er noget, jeg støtter eller noget jeg selv gør. For jeg bryder mig ikke om, at Miley ryger marihuana engang i mellem, fordi jeg er meget imod stoffer osv, men samtidig elsker jeg hende for alt det andet, hun står for. Derfor er du meget velkommen til at være uenig, men lad mig da have min holdning, uden at du skal nedgøre.

Hvad får du ud af det? Jeg er ikke pinlig over, at kunne sige, at Miley er mit idol. Ligesom nogle har Justin Bieber, Beyonce eller whatever. Jeg går gerne med et par leggings med hende, fordi jeg står ved, at jeg synes om hende og jeg står ved mig selv og den slags musik jeg kan lide.

Man skal endelig nedgøre mig, hvis man får det bedre med sig selv eller føler, man får noget ud af det. Dog blev jeg ikke påvirket af at blive kaldt for luder og kælling på gangene i 2 år i folkeskolen. Derfor kommer andre nedgørende ord heller ikke til at påvirke mig, for det rør mig simpelthen ikke og har aldrig gjort. Heldigvis for det 🙂

Derudover vil jeg sige i forhold til mit indlæg i går. Hvis man stopper med at følge mig, fordi vi er uenige og derfor har forskellige meninger, så er det helt fint. Jeg kan ikke gøre alle tilfreds 🙂

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar