FASHION TIPS

TORSDAGSFAVORIT | SMARTHAIR HAIR ELASTICS

2. februar 2017

PicMonkey Image23

Hey babes!

Jeg VED, jeg ikke er den eneste, der kan komme til at smide hårelastikker væk. Det er som om de bare forsvinder, ik? Også selvom man er 100 % sikker på, hvor man lagde den elastik, man brugte sidst.

Jeg tænkte, jeg derfor ville give jer et lille tip, hvor I kan få fat i vanvittig billige hårelastikker. Det er lige før, det er et røverkøb. Jeg har netop fundet en side, der sælger utroligt billige hårelastikker. Smarthair.dk har lige nu gode tilbud på hårelastikker, som koster helt ned til 18 kr for en pakke med 30 stk.

Det smarte ved disse elastikker, er, at de holder på håret og derfor ikke glider ud af håret. Hvilket jeg synes er virkelig praktisk til, når jeg danser, da man hurtigt godt kan ende ud i, at ens frisurer overhovedet ikke sad på samme måde i slutningen af timen, som den gjorde i starten. Når man har lavet en frisurer, så er det rart, at den bare sidder perfekt hele vejen igennem.

Hvis du ligesom jeg godt kan lide at passe på dit hår, så er der en anden smart lille detalje ved disse hårelastikker. Nemlig at de ikke indeholder den lille metal-samling, som ellers plejer at være på hårelastikker. Til dig der ikke vidste det, slider den lille metal-samling nemlig på dit hår, fordi den river i dit hår, når du tager elastikken ud.

Indlægget er skrevet i samarbejde med smarthair.dk

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar