LONDON | DAG 2

SÅDAN GIK MIT 2016

PicMonkey Collage

Hey babes!

Yeah, jeg hopper lige med på bølgen og kigger lidt tilbage på mit år 2016.

Hvis jeg skal være helt ærlig, så var 2016 bestemt ikke mit år. Der skete SÅ mange ting, som forandrede mit liv fuldstændig og meget på den negative måde. Selvfølgelig har der også været positive oplevelser, men generelt er der sket nogle alvorlige ting.

Mit 2016 bestod af afsked med min mor, gik fra den kæreste jeg havde været sammen med i 2 år 0g næsten 6 måneder (ham, jeg faktisk troede, jeg skulle dele resten af mit liv med), til at blive mega stresset og døjede med det i et par måneder og sluttede året af med en samtale hos en psykolog.

Dog er der også sket gode ting! Jeg er vokset SÅ meget som person, at I tror, det er løgn. Jeg har lært så meget om mig selv og har rykket mig på vanvittig mange punkter. Jeg er slet ikke den samme Chanette, jeg var for 1 år siden. Derudover har jeg haft en masse photoshoots med forskellige fotografer og ikke mindst my babe Sandra og så er jeg startet til dans igen. Nøj, hvor har jeg savnet det og kan mærke, at jeg virkelig har manglet det.

Hvad angår min blog, har jeg været til Copenhagen Fashion Week, været til event med et dansk tøjfirma, samarbejdet med en butik i Odense og samarbejdet med et udenlandsk firma.

Sidst, men ikke mindst har jeg fået genoptaget kontakten til gamle venskaber, som jeg nu snakker og skriver med af og til og det er virkelig noget af det bedste, hvis I spørger mig. I ved det der med, at kontakten røg, men man egentlig havde et virkelig godt venskab og af en eller anden grund så er venskabet bare røget sig en tur. Derfor betyder det SÅ meget, at jeg snakker med nogle af de gamle venskaber igen. Jeg fik også lige en tur til London og det var da vist den perfekte måde at slutte 2016 af på.

Jeg glæder mig til at se, hvad 2017 har at byde på for mit vedkommende. Jeg er blevet så meget stærkere og lige meget hvilke nedture der kommer, så skal jeg nok klare det. Bring it on 2017! 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LONDON | DAG 2