RANDOM TODAY'S LOOK

3 RÅD TIL AT SLIPPE AF MED DIN DEPRESSION

_DSC0055

Det skal lige siges, at jeg ikke er ekspert, når det kommer til depression, men da jeg selv har været igennem en og kom ud på den anden side, vil jeg derfor dele 3 råd med jer, som går igennem en depression. Jeg fik konstateret en depression, da jeg var 16 år og blev rask et år efter. Jeg blev rask, fordi jeg simpelthen gjorde alt for, at jeg kunne få det bedre. Tanken om at jeg selv var skyld i, at blive i den virkelig øv position, hvis jeg ikke gjorde det, der skulle til, fik mig op af sengen. På den måde kom jeg ud af depressionen allerede efter et år, fordi jeg havde taget alle råd til mig og fokuseret på, at jeg ville gøre alt for ikke at have det, som jeg havde det. Måske det kan hjælpe lige præcis dig til at komme videre. Det hjalp i hvert fald mig. Igen, det her er ting, der hjalp for mig. Måske du har dine egne metoder, som virker for dig.

1. Kom ud! Jeg ved, det er lettere sagt end gjort, men prøv at tænk på, du selv holder dig tilbage fra at blive rask. Vil du ikke gerne være skyld i, at du har lavet nogle fremskridt og er på vej til at få det bedre? Jeg siger ikke, at det skal være hver dag, men et par gange om ugen. Lige meget hvad det er, så er du nødt til at komme ud af dit hjem på en måde, for ellers ender du med at sumpe hen.

2. Hold fast i det du godt kan lide! Da jeg havde en depression, gik jeg ikke i skole og kom også ud et par gange om ugen, men det der bl.a. holdt mig i gang, var min dans. Det er noget, jeg altid har været glad for og derfor holdt min far bl.a. meget fast i, at det skulle jeg bare have lov til at gøre, nu hvor jeg ikke kunne gå i skole. Det hjalp mig rigtig meget, at jeg havde denne specielle ting, som holdt mig kørende. Du har helt sikkert også en eller anden ting, som altid har gjort dig i godt humør, som du måske kan prøve at bruge ekstra tid på.

3. Snak med en psykolog! Okay, denne her er overhovedet ikke noget, man tænker yay over, når ordet “psykolog” bliver nævnt, men jeg vil klart anbefale det. Det er hverken et tabu eller noget, hvor du skal have det skidt med dig selv omkring det. En psykolog er der til at hjælpe dig og tale med dig omkring det, som du har eller går igennem. Da jeg havde en depression, tog jeg også medicin samtidig med, jeg gik til psykolog, men det var helt klart psykologen, der hjalp mig mest. Om du snakker med en psykolog eller en psykiater er underordnet. Bare du får snakket med en, som måske kan give dig nogle værktøjer og hjælpe dig videre.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RANDOM TODAY'S LOOK