4 DAYS OF LONDON | VLOG 4

3 HJEMMESIDER DU GERNE MÅ “HUGGE” BILLEDER FRA TIL DIN BLOG

_DSC0051

Hey babes!

En ny uge er startet og jeg er klar med et indlæg, hvor jeg giver et tip til jer bloggere derude. Det kan også være, du er ved at starte en blog op og derfor er det meget godt at vide, hvilke billeder fra nettet, du gerne må bruge og hvilke regler der er omkring det.

Du må f.eks. ikke bare tage et billede fra google og bruge det på din blog, hvis du ikke har fået lov af selve vedkommende, som har taget billedet. Dette kaldes copyright og er noget man skal passe meget på med, for du kan blive taget for det og måske ende med at skulle betale en form for bøde, fordi du har brugt et billede uden tilladelse.

Til gengæld har jeg 3 hjemmesider, som du gerne må tage fra og som er gratis at bruge på din blog eller hvor du nu vil bruge det. Jeg bruger selv en af disse sider af og til, da jeg ikke har lyst til at ende ud i, at skulle blive taget for copyright. Man skal netop tænke på, at der sidder en derude, som måske har brugt meget energi og tid på at sidde og lave det billede, som du lige kopier fra nettet. Hvor rart ville det være for en selv, hvis ens billede blev brugt og man ikke anede noget til det? Selv billeder du bruger, når du linker til en webshop f.eks. som nelly.dk er heller ikke okay, medmindre du har spurgt dem om lov først.

Her er de 3 hjemmesider, du gerne må bruge:

Pixabay.com

calligraphy-1110133_960_720

Dreamstime.com

 

Shutterstock.com


Min favorit at bruge, er Pixabay.com. Den indeholder lækre billeder uden logo. Dreamtime og Shutterstock bruger begge et logo eller også kaldet et vandmærket. Ved disse 2 hjemmesider skal du dog lige betale en lille sum penge, men ikke ret meget og så kan du frit benytte billederne.

Jeg håber, at I kunne bruge dette indlæg til noget. Dette er selvfølgelig bare de sider, som jeg bruger. Hvis du har en side, du bruger, hvor man gerne må bruge billederne, så kommenter endelig. Jeg kigger alle mine kommentarer igennem.

Skriv en kommentar

 • Unsplash er en fremragende side med mange smukke og “gratis” billeder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • chanettebing

   Mange tak for dit svar! Den vil jeg da tjekke ud 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4 DAYS OF LONDON | VLOG 4