I MÅ UNDVÆRE MIG I 4 DAGE

MINE JULEGAVEØNSKER 2016

Hey babes!

Jeg håber, I har det fantastisk derude og måske har fået købt alle julegaver. Hvis ikke så deler jeg i dette indlæg mine ønsker med jer og måske I kan få noget inspiration til ønsker in last minute eller også til, hvad I skal give en af jeres nærmeste.

MAC makeup

Mac-cosmetics-makeup-

Jeg har før i tiden, ikke gået så meget op i makeup, men nu hvor jeg er begyndt at interessere mig lidt mere for det, så er jeg blevet bidt af dette fantastiske mærke MAC. Lidt dyrt i forhold til så meget andet, men jeg kan nu godt lide kvalitet.

Oplevelser

_DSC0037 (3)
Jeg er begyndt at sætte dette på min liste hver gang, fordi jeg gerne vil have nogle oplevelser med mine nærmeste eller lignende. Det der med at få en gave, hvor man kan skabe et minde sammen med en, man holder af, det er lige mig.

Sneakers

Puma Womens

Jeg har seriøst brug for nogle nye sneakers og har derfor fundet et par sneakers i guld fra mærket Puma, som jeg er faldet pladask for. Jeg tænkte, jeg havde lyst til at prøve noget nyt og har en kraftig formodning om, at de vil pifte et hvert normalt hverdags outfit op. De kan findes her: Puma Classic.

Lips Jeans 

Love jeans
Jeg er så vild med disse jeans! Der står virkelig Bing på og de er derfor placeret på min ønskeliste. Jeg tror, de vil sidde mega godt og hvis jeg ikke får dem, så bestiller jeg dem nok selv på et tidspunkt. De kan købes her: Bukser Lips.

Skoletaske

Moschino Backpack
Dette er måske ikke det mest spændende ønske, men for mit vedkomme er det meget praktisk. Jeg har lige nu en skuldertaske som skoletaske og nogle gange så bliver den virkelig tung og jeg tror i længden ikke, at det er særlig sundt for min ryg og derfor er jeg nødt til at få skaffet mig en ny. Jeg tror nok dette er et af de ønsker, jeg håber allermest på.

Bog – Blog som de bedste

Blog som de bedste bog
Jeg er blogger, som nogle af jer nok har lagt mærke til (sjovt nok når I læser min blog) og jeg stødte på denne bog, sidst jeg var i Bog og Idé og tænkte, at den må jeg bare have fat i. Jeg vil gerne være bedre og opnå endnu mere succes og derfor tager jeg imod og griber fast i de tips og idéer jeg kan få, for at blive endnu bedre. Sådan tænker jeg, det er for alle, der har en hobby, de går virkelig meget op i.

Ur med skridttæller

Skridttæller ur
Jeg er gået lidt amok med at tjekke hvor mange skridt, jeg går om dagen. Jeg er faktisk blevet besat af at gå 10000 skridt hver dag. Jep, jeg er en freak :D. Derfor ønsker jeg mig et ur med skridttæller, fordi jeg ikke gider have min mobil på mig hele tiden, men det har jeg haft indtil videre, for ellers tæller den ikke mine skridt og det kan jeg godt synes, er lidt belastende til tider.

Marc Jacobs Armbånd

Marc Jacobs Armbånd Phigo
Jeg synes selv, jeg mangler et armbånd, som jeg kan gå med hele tiden. Jeg har haft lidt svært ved at finde et, fordi jeg er mega kræsen, men har endelig fundet dette. Det kan både bruges som armbånd, men også som hårelastik, hvilket jeg synes er mega smart. Armbåndet kan fås her: Marc Jacobs Poodle Pearl.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I MÅ UNDVÆRE MIG I 4 DAGE