SÅDAN FORLØB MIN JULEAFTEN 2016

LONDON | DAG 1

Hej babes og godt nytår!

Jeg håber, I har haft det godt, imens jeg har været væk. Jeg kom hjem i nat fra London, som mange af jer ved og er klar til at vise jer nogle af de billeder, jeg fik taget. Jeg fik også filmet lidt, så I skal også holde øje med min youtube kanal og bloggen.

Jeg tænker, at jeg deler lidt billeder for hver dag, der er gået. Hvilket vil sige at i dette indlæg, deler jeg billederne fra dag 1, næste indlæg dag 2, osv.

Ikke mindst håber jeg at I får en god aften og kommer godt ind i det nye år. Jeg vil sige, at 2016 virkelig har været en rutsjebanetur for mit vedkommende. Jeg håber 2017, kommer til at gå lidt bedre.

Enjoy the pictures!

IMG_0295Dagen startede ud med at vi kørte til Billund lufthavn, hvor vi derefter fik lidt morgenmad og kigget lidt rundt i de forskellige butikker. Der er ikke lige så mange butikker at kigge i, som der er i Københavns Lufthavn, men vi fik da tiden til at gå, indtil vi skulle ombord på flyet.

IMG_0312Jeg sidder på dette billede i flyet og til mit eget forsvar vil jeg sige, at det ikke er nemt at tage et billede med sit kamera, når du ingen idé har om, hvordan det bliver 😀

IMG_0323Vi ankom til hotellet og vores værelse så sådan her ud. Jeg var så heldig at få den ene seng for mig selv, hvilket jeg bestemt ikke klagede over.

IMG_0325Dette var vores fine badeværelse! Der var lys for alle pengene og meget stilet, som jeg godt kan lide det.

IMG_0330Jeg fik lige taget et hurtigt billede, inden vi smuttede og tog af sted mod Big Ben!

IMG_0334Jeg var virkelig imponeret over, hvor flot Big Ben er! Jeg ved godt, det bare er et mega stort ur, men virkelig smukt alligevel.

IMG_0335Det er et lidt mørkt billede, men så lige hurtigt en af de røde busser og så måtte jeg bare tage et billede 😀

IMG_0343Sidst, men ikke mindst skulle vi selvfølgelig have noget aftensmad. Der var virkelig mange, som i VIRKELIG mange. Jeg tror aldrig, jeg har været i en by, hvor der er så mange mennesker alle vegne hele tiden.

Stay tuned! Næste indlæg bliver billeder fra dag 2, hvor jeg bl.a. var på Madame Tussauds 😀

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅDAN FORLØB MIN JULEAFTEN 2016