KJOLER TIL JULEAFTEN

I MÅ UNDVÆRE MIG I 4 DAGE

15554957_10210526901840587_1467984569_n

Hey babes!

Jeg tager som sagt snart til London. Jeg tager afsted sammen med min far og hans kæreste d. 27 december og kommer hjem d. 30 december.

Derfor kommer jeg ikke til at blogge i disse dage, men jeg kommer til at filme og tage en masse forskellige billeder for hver dag. Når jeg kommer hjem, vil jeg i 4 dage dele de forskellige billeder, så I har en fornemmelse for, hvordan hver dag er forløbet.

Hold jer endelig opdateret her på bloggen, men også på min kanal: Chanette Bing

Til sidst skal jeg lige huske og undskylde. Jeg har ikke blogget de sidste to dage og normalt skriver jeg ikke undskyld for ikke at have blogget, fordi jeg ved, det kan være irriterende at høre på undskyldninger fra bloggere hele tiden. Dog har jeg en biologieksamen, som jeg skal op til i næste uge og den er jeg meget fokuseret på, da jeg bare gerne vil have en nogenlunde karakter. Bare jeg består, så er jeg tilfreds.

Jeg beklager og skal nok komme på banen igen! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KJOLER TIL JULEAFTEN