OP OG NEDTURE | NOVEMBER MÅNED

EN MÆRKELIG START PÅ DAGEN

15101601_140947329716598_6011257066662920192_n(1)

Hey babes!

Det er endelig fredag og jeg var her til morgen til psykolog. Den psykolog kommer jeg dog ikke til at gå ved igen, fordi det var godt nok en sjov måde, hun gjorde det på. Jeg dog har fået at vide, er det ikke alle psykologer, man kan med og jeg havde min far med første gang for en sikkerheds skyld. Jeg tog min far med for at gøre mig lidt mere tryg og på den måde ville det heller ikke blive så akavet til at starte med.

Da vi kom ud fra psykologen, mente min far og jeg begge det samme og denne psykolog var bestemt ikke noget for mig. Jeg må lede videre og forhåbentlig finder jeg snart en, som forstår mig lidt bedre. Det var en lidt mærkelig oplevelse.

Ellers ser jeg frem til en dejlig fredag og weekend. Jeg er på en måde fyldt med en glad fornemmelse indeni og jeg ved ikke hvorfor. Resten af dagen kommer til at bestå af julekalender og så skal jeg ses med en ven senere, hvor vi bare skal hygge med en film og et glas vin. Det er lige noget for mig sådan noget. Man må godt nyde livet 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OP OG NEDTURE | NOVEMBER MÅNED