HVEM JEG ER

SÅDAN FORLØB MIN JULEAFTEN 2016

26. december 2016

Hey babes og glædelig 26. december!

Jeg håber, I alle havde en god aften i lørdags og mange af jer skal sikkert til julefrokost i dag eller var i går. Min aften forløb stille og rolig, men meget hyggelig. Jeg holdt jul sammen med min far, hans kæreste, hans kærestes mor, min ældste bror og hans kæreste. Vi fik spist en masse god mad. Vi får altid flæskesteg til jul og udover det var der også en lille smule and.

Det var ikke mig, der vandt mandelgaven, selvom den bestemt ikke var dårlig, for jeg havde jo stået for den 😀
Ellers fik jeg bestemt nogle gode gaver, som jeg også snart vil dele med jer.

Min bror og hans kæreste ser jeg ikke så meget, da de bor i København, så det var dejligt at se dem.

I morgen rejser jeg til London og derfor kommer der til at stå lidt stille på bloggen de næste 4 dage, men jeg er klar med en masse billeder og videoer, når jeg kommer hjem.

Jeg fik taget lidt billeder i løbet af aftenen.

IMG_0285
IMG_0287
IMG_0289

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar