HOLDNING

BIOLOGI EKSAMEN | HVORDAN HAR JEG DET MED AT GÅ TIL EKSAMEN?

7. december 2016

15403523_212771955836633_3051277923949477888_n(1)

Hey babes og glædelig onsdag!

Selvom den har været meget grå på grund af regnen. Jeg står og skal til biologi eksamen her d. 19. eller 20. december, hvilket vil sige lige inden, jeg får juleferie. I morgen bliver det aftalt, hvem der skal op hvornår.

Jeg har egentlig ikke eksamens angst, men jeg har heller aldrig været særlig glad for at gå til eksamen. Det tænker jeg heller ikke, der er så mange, som elsker? 😀

De to sætninger der altid beroliger mig en lille smule er “der er en masse andet, jeg er god til” og “en eksamen beviser ikke hvad jeg kan, den beviser hvad jeg kan under pres” og jeg er bestemt ikke god under pres! F.eks. kan en, der altid får 12 i skolen have en mega dårlig dag og så gå ud med et 4 til eksamen og også omvendt. For der findes jo dem, som er voldsomt god til at snakke og de går som regel ud med et 12 tal lige meget hvor lidt, de så end har forberedt sig.

Igen, vi kan ikke alle være gode til det hele og jeg er ikke god til eksaminer og jeg vil også hellere bedømmes for ens præstation i helhed på et helt år end en eksamen på hvad? en halv time? Men sådan har jeg det bare! 😀

Hvordan har I det med eksamen? Har I det helt fint eller er det bare noget, som skal overstås? 🙂

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar