JEG ER SÅ TRÆT FOR TIDEN

SINGLE?

15057405_384084475256306_1237109306059390976_n(1)

Yeah, den havde jeg ikke set komme. Jeg holder af ham og han er en fandens dejlig dreng. Jeg har været der for ham, når han har haft brug for det. Jeg har også lavet et par enkelte fejl, men har erkendt dem og undskyldt.

Jeg forstår det dog stadigvæk ikke, for jeg kunne så godt lide ham og jeg har været så forståelig overfor alt, tilpasset mig og taget hensyn. Jeg vil altid være pigen, der tænker på andre og hvis jeg sårer andre, så kan jeg slet ikke være i situationen, fordi jeg bare gerne vil have, at tingene bliver okay igen og jeg vil gøre alt for, at personen har det godt igen. Der er dog intet, jeg kan gøre i denne situation. Han har truffet sit valg og jeg håber på alt det bedste for ham fremover.

Kærlighed er virkelig noget svært noget. Man skal lære at lytte på hinanden og pakke lidt af egoismen væk. Det er, når man ikke lytter eller taler sammen, at tingene tit går galt i et forhold.

Han gjorde mange gode ting for mig og han har en fantastisk familie, som jeg elskede at bruge tid med. Jeg bærer ikke nag, men jeg er ked af situationen. Jeg benægter ikke mine følelser, for et brud gør ondt og jeg synes, han er en fantastisk dreng, men sket er sket. Jeg håber bare, at han bliver beriget med gode ting i fremtiden.

En enkelt fejl gjorde dog at jeg blev sparket ud til højre, som om alt andet jeg havde gjort intet betød. Jeg håber på at finde en, som værdsætter mig for den jeg er og selv hvis jeg laver en fejl og erkender den, vil lytte til mig og ikke smide mig væk på grund af en fejl, som alle kan lave.

Der er ingen had her fra. Bare en skuffet pige.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG ER SÅ TRÆT FOR TIDEN