JULEGAVEGUIDE | JULEGAVEØNSKER (KVINDER)

JULEGAVEGUIDE | JULEGAVEØNSKER (MÆND)

Glædelig mandag babes!

I går fik kvinderne lidt inspiration til deres ønskeliste og i dag er det så jer mænds tur. Jeg er ikke mandeekspert, men tænker, jeg har fundet nogle gode idéer alligevel.

1. Oplevelser! Oplevelser er en spændende gave at få, fordi man aldrig kan vide, hvad ens nærmeste mon finder på til en. Det kan være, du er til fart, mad eller bare gerne vil have en god oplevelse.

vinsmagning-aarhus-koebenhavn-7

2. Vin, Cognac, Øl, whatever! Det kan være, du er en mand, som elsker en god vin, øl eller noget helt tredje og du har nogle, du ikke har prøvet endnu, så er det oplagt at ønske sig det i gave. Det kan også være, du har en favorit blandt det, som du drikker.

new-wine-bottles-variety

3. Parfumer! Et meget oplagt ønske, men måske du har lyst til at prøve en ny duft, måske du har en yndlings parfume, som er ved at være brugt op eller bare mangler noget at vælge i mellem.

One-Million-Perfume-for-Men

4. Skjorter! Måske du ikke gider bruge tiden på at købe tøj, men alligevel mangler en skjorte til fine lejligheder. Der findes masser af lækre skjorter på de forskellige online hjemmesider. Jeg kan bl.a. anbefale Asos, Army Star og Nelly.

Check shirts for MEn

5. Ur! Luksus, men smart. Det kan være, at du gerne vil til at gå med ur, dit ur er gået i stykker eller du gerne vil have et mere fint et til bestemte lejligheder.

Hugo boss

6. Ruskindsbælte! Eller bare bælter generelt, men jeg har fundet dette bælte, som er fra mærket Saddler og som passer til rigtig mange forskellige par bukser. I kan finde det her: Bælte fra Saddler.
Saddler Bælte
7. Barbering produkter! Jeg har igen været på nettet og fundet lidt luksus til jer mænd. Jeg tænker, I gerne vil have nogle ordentlige produkter, når I barberer jer og jeg har derfor fundet dette sæt. I kan finde det her: Start-up kit fra Barberians. Dette produkt passer måske ikke helt til jer, som ikke har det vildeste skæg endnu, men det kan også bruges som gave til en I kender.

Start up kit

8. Tørklæder! Dette er noget, som ikke kun piger går med, men mænd kan også. Det er bestemt praktisk om vinteren og der findes en masse lækre i butikkerne og på nettet. Det gode ved tørklæder, er, at de findes i forskellige farver og priser og man kan derfor nemt finde noget til enhver mand.

Tørklæder

9. Hårplejeprodukter! Jeg ved, der sidder nogle mænd derude og går op i deres hår og derfor kan I selvfølgelig også ønske jer lækre produkter til håret. Hvis du har det fint med den populære ID voks, kan der bl.a. fås en ID shampoo også. Ellers laver Hugo Boss også nogle rigtig fine produkter.

Hugo boss Hair

10. Sneakers! Sneakers er noget, der hurtigt godt kan løbe op i prisen, hvis man gerne vil have et par, som holder længe. Du kan selvfølgelig også selv købe et billigt par, men de holder bare generelt ikke lige så længe og derfor en god mulighed for at spare nogle penge.

Versace sneakers

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JULEGAVEGUIDE | JULEGAVEØNSKER (KVINDER)