BLIV VINTERKLAR MED MIG 2016

JULEGAVEGUIDE | JULEGAVEØNSKER (KVINDER)

Glædelig første søndag i advent babes!

Tiden nærmer sig, vi er allerede ved første advent og på torsdag er det 1. december. Du sidder måske derude og aner ikke hvad i alverden, du skal ønske dig. Jeg har derfor lavet en liste med ting, som måske kan give dig lidt inspiration til ønskelisten. Dette indlæg er mest for kvinder, men i morgen kommer der et til jer mænd.

1. Oplevelser! Hvad er bedre end at ønske sig en oplevelse og så kan du samtidig få et minde ud af det med en/flere, du holder af i stedet for en material ting. Du kan ente bede folk om at være kreativ eller måske der er en helt specielt ting, du gerne vil opleve.

treats-for-two-1315443_960_7202. Kat Von D makeup! Hvis du elsker at eksperimentere med makeup og elsker at prøve nye mærker og ikke har prøvet Kat Von D, så kan jeg virkelig anbefale dette mærke. Især Kat Von D eyeliner! Jeg kunne slet ikke finde ud at lave en ordentlig eyeliner, men takket være denne eye har jeg lært det nogenlunde og vil til enhver tid bruge den eyeliner. Mærket sælger også de mest fede palletter og læbestifter. Du kan finde Kat Von D i din nærmeste Sephora.

Kat von d makeup

3. Flytte-hjemmefra ting! Lige meget hvor end kedeligt det måske virker, så er det en virkelig god ting at ønske sig, fordi man hurtigt kan bruge mange penge på sådan noget, når man flytter hjemmefra. Det kan være lige fra pander, til gryder, bageforme, salt og pebersæt, osv. Det kan også være at du allerede bor for dig selv, men har nogle ting du mangler, men ikke selv gider bruge penge på.

14693817_209759252791150_3456675566281818112_n

4. Hårprodukter! Hvis du elsker at eksperimentere med hårprodukter eller gerne vil prøve noget nyt med dit hår, er dette en oplagt mulighed. Det kan være du har krøller og gerne vil have dem til at se bedst muligt ud, måske du kender en god hårlak eller gerne vil prøve en ny shampoo og balsam.

Tresemme

5. Smykker! Den er måske lidt oplagt og nemt at ønske sig, men det kan være, at du har udset dig et virkelig flot smykke på nettet eller i en butik. Det kan også være, at du generelt bare mangler flere smykker til at pifte dine outfits op med. Smykker kan man altid bruge, hvis du spørger mig.

Chanti smykker

6. Calvin Klein Euphoria Parfume! Hvis I står og mangler en parfume, kan jeg klart anbefale jer at ønske jer denne her. Den er virkelig god og er klart min yndlings parfume. Plus, den er fra Calvin Klein og jeg har endnu ikke oplevet, at man bliver skuffet af det mærke.

Euphoria Calvin Clein

7. MAC makeup! Vi runder lige emnet makeup endnu en gang. Jeg er nok ikke den eneste, der elsker deres produkter og det er oplagt at ønske sig enten nogle børster, læbestifter eller noget helt tredje. Deres priser ligger i den lidt dyre ende og det er personligt ikke noget, jeg har råd til en masse af på SU.

Mac Makeup

8. Sengetøj! For det første bliver du nok rigtig populær hos din mor, fordi hun tænker “ej, hvor er du bare blevet voksen” og på den anden side er det faktisk en god gave, hvis du godt kan lide at dit værelse afspejler, hvem du er som person ligesom jeg. Jeg har selv fået en lille obsession med sengetøj (don’t ask me why) og jeg kan næsten ikke få for meget.

Bed linen grey

9. Gavekort til din yndlings butik! Nu bringer jeg godt nok gavekort på banen, men det kan være, du er lidt obsessed med en butik og gerne vil kunne gå lidt amok i den, men du ikke har de store penge at gøre godt med. Dette er selv noget jeg gør, fordi jeg altid elsker en god shoppetur i min yndlings butik.

gavekort

10. Sportstøj! Hvis du dyrker sport ligesom jeg, kan det være, at du heller ikke gider bruge for mange penge på sportstøj, men samtidig så mangler du en del. Det kan være tights, træningsbh’er, toppe, sko, osv. At kunne se godt ud og samtidig dyrke motion er vel en win win nok i sig selv? 😀

13266815_704837476321512_1268427856_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLIV VINTERKLAR MED MIG 2016