SKAL MAN FINDE EN KÆRESTE NÅR MAN ER ENSOM?

INSPIRATION TIL JULEKALENDERE

Om en uge er det den første december og jeg har derfor fundet nogle julekalendere, som I derude måske kan få gavn af. Det kan være I gerne vil købe en til jer selv eller en I kender og jeg har så vidt muligt prøvet at finde noget for enhver smag.

Jeg har selv overvejet at skaffe mig en, men jeg har desværre ikke pengene til det i år. Sådan er det at være på SU. I kender det sikkert selv 😀

Lakrids Julekalender Magasin

Til dig der ELSKER lakrids, er denne julekalender helt perfekt og koster 300 kr hos Magasin. Jeg kender selv en, som er stor fan af lakrids og jeg ville klart få fingrene i den. Den kan købes her: Lakrids Julekalender 2016.

Lakrids Julekalender 2016

Wally and Whiz Adventskalender

Det kan være, du i stedet er på udkig efter en dejlig og nem løsning, hvad angår advent og hver advent gemmer der sig en lækker smag. Prisen er 325 kr hos Chokoladehimlen.dk. Den kan købes her: Wally and Whiz adventskalender.

Wally and whiz julekalender-tMaybeline Baby Lips Julekalender

Maybeline har lanceret denne julekalender, som indeholder 24 lækre og søde overraskelser. Den indeholder bl.a. Baby Lips favoritter og andre nyheder og så koster den 284 kr hos Cocopanda! Den kan købes her: Maybeline Baby Lips Xmas Calendar.

Maybeline Baby Lips Xmas Calender
Yves Rocher Julekalender

Denne julekalender indeholder en masse luksuriøse produkter, men er også lidt mere op i pris, men stadig super fin. Julekalenderen er fra Yves Rocher og koster 699 kr. Den kan købes her: Yves Rocher Julekalender.

Yves Rocher Kalender
Magasin Kaffe Julekalender

Jeg ved, der sidder rigtig mange derude, som elsker kaffe og Magasin sælger lige nu en julekalender med kaffe. Den koster 225 kr og kan købes her: Magasin Kaffe Julekalender.

Magasin Kaffe Julekalender

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SKAL MAN FINDE EN KÆRESTE NÅR MAN ER ENSOM?