LÆKRE SUTSKO TIL VINTEREN

ET TIP TIL DIG MED VINTERDEPRESSION

14596846_360036401011812_4356341034335076352_n(1)

Hey babes!

Jeg tænkte, at dette indlæg ville passe ret godt ind i den tid, vi er i lige nu. Nemlig den kolde og mørke tid. Graderne er faldet og sneen er allerede faldet, selvom vi ikke engang er i december endnu. Nogle er måske allerede kommet i julehumør og er i højt humør, men så er der dem ligesom mig, der har let ved at få en vinterdepression.

At have en vinterdepression vil sige, at man har lettere ved at blive trist/deprimeret i den mørke tid, for man bliver påvirket af, at det bliver så hurtigt mørkt. Jeg har dog et lille tip jeg vil dele med jer, som faktisk hjælper og som er en rigtig god idé at gøre, for at gøre denne her kolde tid lidt nemmere for os selv.

Jeg kan tit ikke selv få taget mig sammen, men det der hjælper på en vinterdepression, er lys! Når du har fri for skole, arbejde eller hvad det nu kan være, så sørg for at få så meget lys som overhovedet muligt. Du kan enten skaffe dig en lampe, som er beregnet til dig, som har en vinterdepression eller du kan gå en lang tur. Tro mig, jeg ved godt, det er ikke er nemt, men måske det kan hjælpe dig.

Hvis du tænker på, at du slipper for at være lige så deprimeret bare ved at gå en lille tur, er det så ikke det værd?

Det er i hvert fald mit tip fra mig til jer. Min far minder mig selv om det hver vinter, for jeg mærker det selv hurtigt, når vi kommer til denne tid, hvor hurtigt mit humør svinger og så må min far lige minde mig om, om jeg overhovedet får nok lys? Det hjælper nemlig!

Kys Chanette

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LÆKRE SUTSKO TIL VINTEREN