HOT MIAMI STYLES - PHOTOSHOOT

EN LÆKKER DAG MED COMEDY OG GOD MAD

Det har været en virkelig dejlig dag i dag!

Jeg startede den ud med en tur i Svendborg, hvor min veninde Sille og jeg kiggede lidt rundt i butikker derefter valgte at runde det af med en tur på Børsen, hvor vi fik en omgang nachos. Nam nam!

Efter lidt veninde hygge tog jeg hjem og slappede af indtil jeg skulle en tur til Odense og spise på Café Victoria med min far og hans kæreste. Jeg fik en burger og derefter en isdessert. Jaw! Det lå godt til sidst. Nu havde jeg altså også været ude at spise for anden gang i dag. Dagen blev rundet af med et komedieshow. Vi skulle nemlig ind og se Anders Matthesen (også kendt som Anden) og det var super hyggeligt.

Nu sidder jeg og er lidt små træt. Jeg er godt nok inviteret med ud og fejre J-dag med min veninde og nogle af dem hun kunder, men jeg er simpelthen for træt og tror bare, jeg skal i seng efter dette indlæg.

IMG_0246
IMG_0248IMG_0254

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOT MIAMI STYLES - PHOTOSHOOT