MAKEUP LOOK - PURPLE LIPS

BLIV VINTERKLAR MED MIG 2016


Short Prom Dresses

Lige for tiden deler jeg en del tips til, hvad I kan købe af lækre ting til at holde jer varm eller se godt ud med om vinteren og jeg er ikke færdig.

Jeg har netop fundet lidt forskelligt på Asos, Nelly og en ny side som jeg har fundet, der hedder Engelbert Strauss. Jeg har fundet noget lige fra handsker til dejlige jakker og tørklæder. Det er muligt at se lækker ud, selvom man er dækket godt ind, hvis man bare er lidt kreativ og ved hvad man går efter. De forskellige produkter er i forskellige prisklasser, så der er noget for enhver smag. Jeg ved, det kan være forskelligt fra person til person, hvor mange penge man ønsker at bruge på lige netop tøj og tilbehør til vinteren.

Jeg selv foretrækker at spare op og få noget, der er lavet af ordentlig kvalitet, men derfor også koster lidt mere. Dette gør jeg fordi, jeg har erfaret, hvor meget det kan betale sig at give det ekstra. Jeg fryser nemlig ikke om vinteren overhovedet, tværtimod jeg har det næsten for varmt 😀

Hvis I derimod ikke har de vilde penge, men stadig godt kunne bruge lidt vintergejl til næste år, så er det oplagt at ønske sig sådan noget i julegave. Jeg kender selv godt til det med ikke at have de vilde penge, man føler sig virkelig låst eller jeg gør i hvert fald.

ASOS

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER

PicMonkey Image333

NELLY 

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER

PicMonkey Image33

ENGELBERT STRAUSS

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER

PicMonkey Image3
Sponsoreret 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MAKEUP LOOK - PURPLE LIPS