LÆKRE VINTERTRØJER TIL MÆND

3 AKAVEDE MOMENTS VI ALLE KENDER TIL

15101669_325567761162051_5261399941930024960_n(1)

Jeg fik idéen til dette indlæg for længe siden og har siden da gået og skrevet punkter ned. Nemlig 3 akavet øjeblikke vi alle måske kender til.
Jeg synes nemlig selv at disse øjeblikke kan være lidt pinlige/akavet 😀

1. Det med at møde en på gaden, som man har set før eller ser hver dag, men som man ikke ved, om man skal hilse på eller ej! Det har jeg prøvet så tit. Det kan enten være en, man går i klasse med, som man overhovedet ikke snakker med eller en man ikke har set i flere år. Man får så øjenkontakt med dem, imens man går rundt i byen og begge parter kan bare mærke, at de ikke helt ved, hvad de skal gøre og i stedet bare kigger på hinanden og går forbi uden at sige et ord. Jeg synes virkelig, det kan være akavet.

2. Hvis man sidder i toget eller bussen og får øjenkontakt med en, som bare glor direkte på en! Det prøvede jeg for ikke så længe siden og har også prøvet det et par gange før og det er altså virkelig akavet. Man sidder bare der og kigger alle andre vegne end på personen, fordi man ikke ved, hvor man skal se hen. Samtidig med at man får øjenkontakt med dem, tænker man bare “hvad kigger du på?”, for du kommer ikke til at vide, hvorfor personen kigger på dig. Medmindre du selvfølgelig spørger, men tænker det er de færreste, der gør i sådan en situation.

3. Når man går imod en person på gaden, hvor både du og personen ikke ved, hvilken side I vil til og støder ind i hinanden! Okay, måske ikke ligefrem støder ind i hinanden, men det er i hvert fald tæt på. Man kan vel kalde det en lille form for dans, fordi du enten går til højre og personen gør det samme og man ender alt for tæt på hinanden. Jeg har faktisk oplevet nogle, som blev sure, fordi de mente, at det var mig, som ikke kunne bestemme, hvilken side jeg vil til. Jeg synes ellers de fleste af gangene, at man er lige gode om det, men hvad ved jeg 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LÆKRE VINTERTRØJER TIL MÆND