HVEM JEG ER

SÅDAN FORLØB MIN WEEKEND

13. november 2016

15046866_205278456585588_3415321039880585216_n(1)

Hey babes!

Jeg er endelig på tasterne igen. I skulle have set det flotte stunt, jeg lavede i tirsdags og det er faktisk grunden til, at jeg ikke har lavet så mange indlæg. Jeg var så dygtig, at jeg kom til at hælde mælk i min computer og det var den så ikke helt vildt begejstret for.

Anyway, så er jeg lige kommet hjem fra en dejlig weekend hos min kæreste og hans familie. Jeg får altid weekend om torsdagen, så jeg nyder, at jeg lige har en dag ekstra fri. Lækkert!

Jeg sætter rigtig meget pris på, at kunne komme ned til min kæreste og hans familie, fordi jeg på en eller anden måde får koblet af og fokuserer på, hvad der er der frem for de problemer, jeg har herhjemme. Selvom han kun bor 40 minutter væk ca., så får jeg alligevel koblet lidt af, som om jeg var på ferie.

Nu er jeg så hjemme igen og kan tænkte på lektier, eksamen (jeg har en biologieksamen her til jul), første psykolog samtale i december og en masse andet.

Jeg håber, at I derude har haft en god weekend! Læg en kommentar om, hvad I har fået den til at gå med og jeg vil med glæde læse det 🙂

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar