PHOTOSHOOT - MANGA STYLE

TOP 5 | TØSEFILM

Hvis der er noget, som står mit tøsehjerte meget nært, så er det en god tøsefilm. Ikke for at lyseslukker, men jeg har aldrig været vant til at have den helt store vennekreds og især ikke pige venner, så jeg har altid brugt tøsefilm som mit drug/få fyldt op på pige depoterne. For jeg er virkelig pige med stort P. Jeg elsker kjoler, stiletter, tøsefilm og jeg kan love dig for, du nok aldrig kommer til at se mig spille Paint Ball. Det skal nok ikke siges for hurtigt, for jeg har faktisk prøvet at bruge en motorsav (forestil jer det lige) og have det der dress på, man har, når man bruger sådan en satan. Did that once, never again! Haha.

Til sagen! Jeg har derfor lavet min top 5 over de bedste tøsefilm. Dette er mine favoritter og betyder derfor ikke, at du derude måske synes det samme.

Raise Your Voice

Raise_your_voice_poster

Denne film er min yndlingsfilm udover, at den også er min favorit tøsefilm. Den er så god! Starter trist, men løber over i at hun møder denne her mega cute for ikke at sige vildt lækre fyr, udlever sin sangdrøm, trodser sin far, men det hele ender lykkeligt og godt. Behøves jeg sige andet end at den SKAL ses, hvis du ikke har gjort det! Hovedrollen spilles af Hilary Duff.

The Devil Wears Prada

The_Devil_Wears_Prada_main_onesheet

Fald endelig ikke ned af stolen, men jeg så altså først denne film som 21 årig og en pige som mig, der elsker mode og ikke har set denne film? Yeah, det var da godt nok en fejl, hvis du spørger mig. Den er så gennemført! Den starter med at hovedpersonen ikke interesserer sig for mode overhovedet, men får en plads hos et af de mest førende modemagasiner og så pines hun ellers igennem jobbet af sin chef. Den er virkelig god og kan sagtens ses igen!
Hovedrollen spilles af Anne Hathaway.

Wild Child

wild-child

Denne tøsefilm er seriøst lavet SÅ godt. Den handler om en pige, der er blevet lidt ustyrlig og derfor sender hendes far hende på en pigekostskole i England, hvor der sker lidt af hvert og lad os bare sige, at der er lige noget til lattermusklerne og en masse drama. Jeg tror dog ikke, det er en rigtig tøsefilm uden drama. Hovedrollen spilles af Emma Roberts.

The Last Song

The_Last_Song_Soundtrack

Det her er seriøst min yndlings film med Miley! Den er så sød, men samtidig sørgelig. Hovedpersonen spilles af Miley Cyrus og handler om en pige, der er tvunget til at tilbringe sin sommer hos sin far, som hun ikke har det bedste forhold til. Hun møder derefter den perfekte fyr og derefter sker der en masse, som sætter deres kærlighed på en prøve.

Mean Girls

92788_MeanGirls_Thnpck.ps, page 1 @ Normalize

I know I know, det havde været en stor fejl, hvis lige netop denne film ikke var på min top 5. Selvom den alligevel er nogle år gamle, så bliver den aldrig yt. Den handler om en pige ved navn Cady, som er opvokset i Afrika og er vant til at blive undervist derhjemme, men nu kommer på High School. Hun møder så pigerne, der kaldes for “The Plastics” og møder derfor en helt anden “verden” end den hun er vant til. Hovedrollen spilles af Lindsay Lohan.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PHOTOSHOOT - MANGA STYLE