TODAY'S OUTFIT

SÅDAN KAN DU TJENE PENGE PÅ DIN BLOG

Hey guys!

Jeg tjener af og til lidt penge på min blog og tænkte jeg derfor ville give jer derude, hvis I også blogger, en lille hjælp til selv at kunne begynde på at tjene penge via jeres “arbejde”. Det skal lige siges, at man ikke skal blogge for at tjene penge, men fordi man kan lide det. Den simple årsag til det er, at du ikke kan regne med at tjene de helt store beløb og du skal derfor heller ikke regne med at blive millionær på at blogge. Jeg kan ikke leve af det (i hvert fald ikke endnu), men det giver en fed følelse og et ekstra boost, fordi man lige bliver bekræftet i, at man faktisk gør et godt stykke arbejde.

Hvis du er så heldig at skulle til at tjene dine første penge via bloggen, så er det meget vigtigt, at du levere noget ordentligt kvalitet, da det måske vil få flere firmaer til at ville arbejde med dig. Det er mega fedt at tjene penge på sin hobby og derfor anbefaler jeg, at man springer ud i det, hvis man lyster.

Forneden har jeg valgt at dele de 2 mest brugte måder, at tjene penge på via bloggen.

13743241_1823660107868220_426528640_n(1)

Sponsoreret indlæg
Dette går ud på, at du har et samarbejde med et firma, hvor du blogger om deres produkt og til gengæld enten får et beløb eller et produkt. Du kan enten selv prøve at finde nogle firmaer og tage kontakt og af og til kontakter de også dig, hvis de føler, du er den rette til at hjælpe dem. Jeg har bl.a. lidt stødt på denne side, hvor du måske kan finde nogle at arbejde sammen med: Match Blog.

Affiliate links
Dette er også en måde at tjene penge på. Jeg skulle i starten lige studse over ordet et par gange, for at være helt sikker på udtalelsen. Nu til sagen. Affiliate links går ud på, at hvis du f.eks. blogger om noget tøj, du har måske lavet en kollage og så linker du til produkterne, så dine læsere kan få fat i dem. Hvis en af dine læsere vælger at gå ind på linket, køber produktet via af linket, så tjener du som blogger en lille procentdel på det. Smart, ik? Det kræver dog et program, at bruge disse affliate links. Google er din ven!

Skriv en kommentar

 • Sofia Emilie

  Hej Chanette

  Du er en stor inspiration for mig – og super godt blogpost!

  Jeg er ikke så god til Affiliate links eller reklamer… Kender du nogle steder hvor jeg kan begynde at tjene penge på min blog?

  Jeg har hørt en del bloggere snakke om http://www.yohype.com men har ikke prøvet det endnu. Hvilken hjemmeside bruger du til at komme i kontakt med virksomheder?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • chanettebing

   Hej Sofia Emilie

   Mange tak! Det varmer at høre. Jeg er utrolig glad for at du følger med. Det betyder utrolig meget!
   I forhold til affiliate links og selvom du ikke er så god til det, så er det ikke så svært igen. Jeg bruger lige nu https://www.woomio.com, når jeg skal bruge affiliate links og på deres hjemmeside kan du også finde en guide til, hvordan du gør.

   At tjene penge på sin blog er hårdt arbejde og normalt når jeg tjener lidt, så er det via sponsoreret indlæg, men også fordi jeg knokler med indlæg og holder min blog opdateret. Det gør, at firmaer begynder at lægge mærke til en/dig. F.eks. PR bureauer som skal have nogle bloggere til at skrive for en af deres kunder, kan finde på at kontakte dig. Det kunne du evt. prøve af. Ellers vil jeg bare sige, at du skal knokle med din blog og sørge for at dele den så tit som muligt på alle dine sociale medier. Jeg håber dette kunne hjælpe en lille smule og ellers bare klø på. Så skal du nok se resultater om ikke så længe 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TODAY'S OUTFIT