BACKSTAGE PICTURES - HOT MIAMI STYLES

SÅDAN FINDER DU EN NY HOBBY

Jeg ved, at det for nogle kan være svært at finde noget, som de er gode til og jeg tænkte derfor at give 3 tips til måder, hvor du kan finde dig en ny hobby eller bare en hobby, hvis du aldrig har haft en

Chanette_fotoshoot_2016_10_15_9_7 Hot Miami Style

Spring ud i ting! Man finder ikke ud af, om ting er noget for en, hvis man ikke springer ud i dem. Lad os tage et eksempel. Jeg havde aldrig i mit liv prøvet et photoshoot, fordi jeg tænkte, jeg var for lav og ikke pæn nok til at være model. Jeg sprang ud i at få taget billeder alligevel og boom, så fandt jeg ud af, at det var noget for mig og nu elsker jeg det og at springe ud i det var lidt skræmmende, fordi jeg som sagt aldrig havde prøvet det før.

Google og Youtube er din ven! Google og youtube er virkelig gode, hvis du gerne vil finde en ny hobby. Du kan enten søge på et eller andet random eller hvis du f.eks. har haft en hobby i tankerne, kan du søge på det, se en video/læse om den og så bliver du måske klogere på, om det er noget for dig.

Spørg dine nærmeste! Det kan også være at dine nærmeste kan hjælpe dig. Måske I kan starte til noget sammen og på den måde får I måske også et endnu bedre bånd til hinanden end I havde før?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BACKSTAGE PICTURES - HOT MIAMI STYLES