JEG STARTER MIT EGET MODE MAGASIN

OP OG NEDTURE | SEPTEMBER MÅNED

Jeg er kommet lidt mere på plads denne måned, efter min eks kæreste og jeg er flyttet hver for sig. Der har dog været en masse andet også!

_DSC00382Gode ting

Som sagt er jeg flyttet fra min eks kæreste. Vi boede sammen i en 3 værelset lejlighed, som har skulle males og alting og det skete for ca. 2 uger siden. Jeg har fået et nyt bekendskab, som er en fyr ved navn Marc og han har bare været der fra dag 1 og gjort at jeg er kommet godt igennem mit breakup. Jeg har fået tilbragt en masse tid med min veninde Sille. Jeg har udover kaosset indgået et nyt samarbejde med et firma, hvilket jeg ser frem til.

_DSC00372

Dårlige ting

Jeg har været så ufattelig stresset og det har været ret slemt endda. Jeg har døjet lidt med noget stress i noget stykke tid, men lige i september måned faldt alt bare ned over mig. Jeg har ikke kunne koncentrere mig i skolen og kan stadigvæk ikke. Der har kun været denne ene ting, men det var sandelig også nok.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG STARTER MIT EGET MODE MAGASIN