TANKER & FRUSTRATIONER |Depression?

HALLOWEEN DELICIOUS


Short Prom Dresses

Hey babes og glædelig onsdag! Eller hvad man nu siger?

Halloween er lige rundt om hjørnet og det betyder for nogle måske fest, hvor man kan klæde sig mega creepy ud, skære græskar eller bare skræmme livet af nogen. På min skole holder de i hvert fald noget Halloween halløj hver år. Jeg var dog ikke med sidste år og regner heller ikke med i år, men derfor kunne det da godt være, at nogle af jer derude manglede lidt lækkert og smart tøj at klæde jer ud i, men som samtidig også kan bruges til hverdag eller fest? Det er rent faktisk muligt og jeg har kigget lidt rundt på Asos (My favorite shop).

Jeg har fundet 3 vildt seje og unikke ting på deres hjemmesiden. Jeg har bl.a. fundet denne lækre jumpsuit, hvor der kan fås helt op til 50 % rabat hos Asos og det er ikke kun på jumpsuiten, men på alle deres vare! Jumpsuiten kunne bla. bruges til et catwoman kostume, toppen hvis man nu skulle have lyst til at klæde sig ud som punk og kjolen? Den fungerer til en masse forskelligt.

Jeg får helt selv lyst til at købe en masse scary things.

English translation: Hey babes and happy wednesday! Or what should I call it?

Halloween is just around the corner and that means maybe a party, where you can look very creepy, cutting pumpkins or just scare someone to death. At my school they have Halloween party every year. I didn’t go last year and I’m not sure if I gonna do it this year, but maybe some of you guys could use some delicious and cool clothes to wear for Halloween but at the same time us for a party or everyday. That’s actually possible and I’ve been looking around Asos (My favorite shop).

I’ve found these 3 awesome and unique things on their website. I’ve found this really cool jumpsuit, where you can get up to 50 % discount at Asos and that’s not only the jumpsuit, but all of their products. You could you the jumpsuit for a catwoman costume, the top if you want to look like a punk and the dress? It works with a lot different things.

I actually feel the need to buy scary things.

Jumpsuiten kan fås her: Asos Halloween Jumpsuit
Punk logo vest: NYC Halloween punk logo vest
Halloween dress: Skeleton Mini kjole
Slange øreringe: Snake Earrings
Lange støvler: Platform over the knee boots
Halloween leggings: Mwahahaha Leggings

PicMonkey Collage5

PicMonkey Collage10Indlægget indeholder affliate links, 
som betyder, at hvis du køber via linket, 
støtter du mit arbejde

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TANKER & FRUSTRATIONER |Depression?