SÅDAN KAN DU TJENE PENGE PÅ DIN BLOG

DISSE HÅRPRODUKTER BRUGER JEG

Hey babes!

Jeg laver ikke så meget indlæg, hvor jeg viser eller fortæller, hvad jeg f.eks. bruger af forskellige ting. Det kan være makeup, hårprodukter (ligesom dette indlæg) eller noget andet og jeg ved ikke lige hvorfor, men det skal jeg da have sparket mig selv bag i, så jeg kan gøre det noget mere.

Jeg elsker at give folk gode idéer/inspiration og bare det at tænke på, hvis jeg kan hjælpe folk lidt på det punkt, ville da være fantastisk.

Dagens indlæg handler om, hvilke hårprodukter jeg bruger og der må jeg desværre erkende, at det ikke er noget, jeg går super meget op i.
Faktisk næsten ikke, men hvis der er noget, som er vigtigt for mig, så er det en god shampoo. Jeg bruger lige nu Tresemmé og der bruger jeg den, som har et lysegrønt låg på toppen og hedder Nourish & replenish shampoo. Den er voldsom god og jeg kan virkelig anbefale den! Jeg elsker, når jeg har været i bad, har brugt shampooen og mit hår derefter tørrer.. Det er seriøst himmelsk!

Hvis jeg endelig propper noget i mit hår, når jeg skal i byen eller noget, hvor jeg lige vil puffe mit hår op, så bruger jeg enten den fra Wella Nordic, som hjælper med at give lidt ekstra liv i krøllerne. Den laver en form for skum, som man bare lige massere ind i håret.

Ellers bruger jeg den fra Schwarzkorpf, som også er med til at give håret lidt volume. Der er en form for pulver i den, som man drysser de steder hen, man vil have lidt ekstra liv i håret.

Alle sammen 3 gode produkter!

_DSC0008 (5)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅDAN KAN DU TJENE PENGE PÅ DIN BLOG