HVEM JEG ER

JEG REJSER TIL LONDON OM MINDRE END 2 MÅNEDER

27. oktober 2016

London Big Ben

Hey babes!

Jeg kan ikke beskrive, hvor meget jeg glæder mig til slutningen af december. Jeg har godt nok en biologi eksamen lige inden ferien (det ser jeg knap så meget frem til), men det jeg ser frem til, er en tur til London med min far og hans kæreste og det bliver i juleferien.

Jeg har aldrig været i London og derfor glæder jeg mig rigtig meget og især til at se, hvor meget de gør ud af julen i gaderne, for jeg tror, de gør en del ud af det.

Der skal opleves, spises god mad og shoppes! Hvilket minder mig om, at jeg hellere må spare lidt på pengene.. Hihi ups! Jeg har allerede fået 500 kr i gave til turen, men jeg tænker, at jeg gerne vil have i alt 2000 kr at kunne bruge derover. Jeg er ikke typen, der shopper over meget, når jeg er i udlandet, for jeg er ret kræsen, når jeg går ind i en butik og jeg skal altid være sikker på, at det virkelig er noget, jeg gerne vil have.

Min far har altid lært mig, at jeg ikke skal købe noget bare for at købe det, men jeg skal købe det, fordi jeg VIRKELIG gerne vil have det og det gør altså at jeg ikke bruger alle mine penge, når jeg er i et shoppingcenter. Jeg er faktisk glad for, at han har lært mig det og måske I derude kan bruge det, hvis I gerne vil bruge penge lidt mindre 😀

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar