HVEM JEG ER INTERESSER

VENINDEHYGGE I STOR STIL

8. oktober 2016

Hey babes!

I går var en dejlig, afslappende og ikke mindst fantastisk dag. Jeg havde fri hele dagen og det har jeg altid om fredagen, da mit skema er lagt sådan, hvilket er mega fedt, for jeg føler virkelig, jeg får holdt ordentlig weekend.

Jeg startede med at stå op, tage et langt bad og derefter en tur til Brugsen for at handle lidt ind og så var det ellers bare med at gøre sig klar til senere, da jeg skulle til Odense med en veninde. Vi skulle først på café og derefter til Linda P show.

Til jer der ikke har været inde og se hendes show endnu, så må jeg sige, at I skal glæde jer! Hun topper showet fuldstændig og det er så gennemført. Nu er jeg godt nok Linda P fan i forvejen og hun er en af mine favorit komikere (Jeg har kun 2, hende og Anden), men hun gjorde det SÅ godt og der manglede ikke noget.

Det var en dejlig dag med en god veninde og jeg ser frem til flere af denne slags.

IMG_0228
IMG_0230
IMG_0231

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar